Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto skup Gremlina...
Cuj zasto, pa sta mislis ko je odradio logisticii prevacivanje +40 000 posrbica iz CG i BiH u Srbiju da glasaju po potrebi za Vucica, tamo gdje mu treba da pobijedi? I sta mislite da je to Srbija platila? Ne, to ste vi platili iz Bosne i Crne Gore!
Sprema se s...nje samo nas bosnjake uljuljkavaju sa pricom nece dat Šmit Marfi i EU. Trojka je nesposobna da bilo sta sprijeci, zamisli da Fortica i Njiva Niksic pokusaju zaustaviti secesiju RSa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi im se bosanski Srbi uvaljuju, utrpavaju, a za njih sve su oni samo Bosanci, kao recimo maestro Dragan Stojković - Bosanac, s tim što je maestro gospodin i pravi Bosanac koji se time ponosi u sred Beograda, za razliku od ovih bezličnih tipova koji nisu DSrbi, ali nisu ni Bosanci!
Hitno uvesti da vrsioci politickih funkcija u BIH ne mogu imati dvojno drzavljanstvo!
Lumberjack13 a zašto onda Slavonija, Šumadija i ostale pobrojane regije nisu bile banovine i kraljevine prije 1000 godina kao Bosna, ako je to već isto ?
KOJA KONTRADIKTORNOST I SRAMNO NEKA SE SVIJET ZAPITA KO NAM VODI DRZAVU FUJ
Vidi elite sto zeli BiH da rasturi sve ovo treba izbaciti iz Presjednistva BiH
Pa naravno, zbog glasača iz RSa su dobili izbore.
Evo kako vukodlak pisa po sitnoj raji u srbijici - sitnoj raji parizer od bog bi ga znao cega, a ovim skotovima same delicije!!! I jos glasaju za njega da on sa ovim probisvjetima mezi samo najbolje komade mesa, a oni parizer vjerovatno od konjskog mesa.
Neka ameri odmrse ovo što su zamrsili
Skup Dražinovaca, lijepo im je dok ne dođe Kalabić i ne izda ih.
Samo sto se nisu jedni drugima u guzicu uvukli.
Jbte trojka šuti ko zalivena na ovo. Doći će dan kada će Dodik osim što piša po njima uskoro i srati po njima. Ovo je cirkus da ti jedan ministar ide u drugu državu i slavi u štabu snsa ili cega već.
KOKARDA
Juzni vetar..
Slika govori više nego hiljade riječi. Svet šljama
Dijasporac Dodik
Uskoro i zatvorenik!
Kako ovi "komentatori" zive sa ovolikom mrznjom? Ima li ISTA da im ne smeta?
Srpski svet , a mi spavamo i i spavamo i spavamo a jos imamo da spavamo
Pa duboke su onoliko koliko se svaki od ove dvojice uvukao u du.. diktatoru i ratnom huskacu sa kishobranom. A tamo je bas guzva i zestoka konkurencija brojnih uvlakaca. Poltronstvo na kub.