Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govedo Laktasko moze samo glabat kitu
SDA Fekalistanci, čuvajte živce. Rasporedite. Srčani udari će krenuti masovno po SDA faveli uskoro... a Dodik tek u prvom mesecu mandata. Gde je 2026.?
@BjelicaTrebinjeRS Sto te to nema u Dubrovniku!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ukoliko Srbi budu spremni na ljiljane unutar opština RS-a, mogli bi dalje možda i pričati.
Koga briga?
Sretan rad predsjedniče naš iz laktaša ista je drzavna i federalna!
Pemzije 180 km 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🍔🍟🍔🍟🍔🍟🍔🍟🍔🍔🍔🍔😷😷😷😷😷👌 perfetooooo
Jel' to Mile bio na sjednici bez srpske zastave? Hoće li sada ta sjednica biti važeća? :))
Boli nekoga qujac sta ovaj djikan baljezga! Nemoze on drzavi nista!!
ja da sam izabran ne bih otisao nema šanse. svejedno plata im velika radio ne radio. ovako neću, uzmeš službeni put pa po karibima a nek sirotinja crkava svejedno je navikla.
O kolikoj mržnji prema Srbima se ovde radi - najbolje možeš videti po odnosu nepismene SDA talibanske sirotinje prema predstavnicima srpskog naroda/Republike Srpske. Mrzeli su SDA Fekalistanci i Karadžića i Plavšićevu i Ivanića i Dodika... mrzeli bi bilo koga - čim je Srbin. Ivanić je svinja, krme, zadrigao, debeo, lud, lopov, kamuflirani chetnik… čovek normalan - uvek spreman za dijalog. Sad je došao Dodik i ne vadi ga iz bulje SDA Fekalistanaca - opet ne valja.
Davno sam ja rekao - nepismenu SDA talibansku sirotinju može da zadovolji samo Srbin sa suicidnim namerama. Svi ostali Srbi su chetnici, lopovi, svinje...
e jest dosadan sa ovom zastavom da Bog sacuva...
Nemaju rešenja Komša i Džafar za Dodika - očigledno. Mislim da tu nije čak tajna ni u ličnosti i psihičkim kakvoćama... mnogo bolji tim savetnika/saradnika je okupio Dodik. Nije ovde poenta u zastavi, naravno, nego u blokiranju rada Predsedništva - Dodik može da izazove paralizu takozvane BIH kad god poželi. Juče je zakazao konsultacije, novinari opsedali zgradu, Komša i Džafar trčali kao ludi... a Dodik se nije ni pojavio. :-) Pazi taj rad.
Nepismenoj SDA Fekalistanskoj sirotinji nije odgovarao Ivanić (prasac, krme, vrati svinji glavu…) - valjda ih sada Dodik bolje zadovoljava. :-D
Možda bi Mileta Krmojeba Bosanca i ignorisali kada iznosi svoju terorističku krpetinu, ali nastaju problemi jer neki ljudi misle da imaju posla sa Rusima, a ne sa bosanskim Đikanima.
Kad si gladan nisi svoj i upo ti moj!:)))
PENISSJEDNIČE do.dick i vi izdrkani srbi koji mislite kao vaš PENISSJEDNIK, zapamtite ovo, nikad, ali baš nikad zastava nakaradne izdrkotine Rs se neće postaviti u državne (ne zajedničke) institucije BiH, jer ta zastava simbolizuje genocid, zločine protiv čovječnosti, etnička čišćenja, silovanja, logora, masovne grobnice - temelje nakaradne izdrkotine Rs......SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Malo zabave za brdsko-vlašku posvetosavljenju nepismenu troprstašku sirotinju iz Dodiklenda, tzv. siromašnog Šumskog Krmetnjaka, na 183 KM penzije sa kojom ne mogu zadovoljiti ni dnevne nutritivne potrebe.
Šta Dodik radi Komši i Džafaru… ako bude muško - neka bude Haris, a ako bude žensko - Jasmina. Neka je živo i zdravo!
vidimo šta im radi heheheheheh MORA u Sarajevo nema linka, nema plagirane ruske zastave ma nema ništa osim mokrih snova Laktaškog krmka hehehheheheheeh