Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli kad ti ga zavuče jedan bilmez poput ovog...
Konaković je veliki lažov i spletkatoš i njemu ne treba vjerovati, jer ako mu se dozvoli on će predati sve institucije BiH njenim protivnicima samo kako bi on ostao ministar i u vlasti. Jasno je da je dogovor iz Laktaša opasan po državu, na šta upozoravaju i domaći i dobronamjerni međunarodni akteri, i da sada Trojka formalnim, neozbiljnim sastancima pokušava ublažiti vlastitu štetu. Od njihovih predaja opasnih po državu, ne može ih spasiti nikakav lažni pokušaj pravdanja.✅
Poredi Hrvatsku i nas.Kod nas je Nametnuta vlast pod patronatom HDZa Apartheida u Kojem ucestvuju Sluge domaci Izdajnici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dino ako ostane ministar unistit ce i BiH i UAE
Bakir i njegova klika je to vec uradila.Babo mu je prodao i izdao nas muslimane iz Hercegovine a on pljackom dokusurio zbog svojih licnih interesa.
Eki ovog rundonje hahaha
Doobro ih je Zoka Čegar detektovap, opisao i poredao sve... Kartel Dino&Tito...
BRAVO HAAAREEE, BRAVO....
Što bi reko Fadil. Kolut naprijed. Kolut nazad
Zahiragiču smradu sda
Bakirovac dupečizac Zahiragic seljober i lopov jado ,on da kaze bilo sta GOSPODINU KONAKOVICU,MA SMRADINO ORTODOKSNA TREBAS ZAHIRAGICU OPRAT TAJ ZAHOD ISPOD NOSA SOLNOM KISELINOM JADO DA POMENES IME KONAKOVICA KOJI JE ZA TEBE SVIJET IZMISLIO.JADOVE KONAKOVIC NOJE OSTAO U KRIMINALNOJ GRUPI SDA KAO TI VEC NAPUSTIO BAGRU
Zahiragic bikonja vire mu vrhovi pertli od opanaka iz zadnjice Bakirove.Seljacina po zanimanju gay,lazov loji se kleo u A.Dz.da mu je zao rah.Dzenana Memica ,a onda podrzavo Budnju ubicu Dzenanovog
Ima li ista jadnije kada SDA etiketira nekoga kao izdajnik. Ovaj " kolut naprijed kolut nazad" je limitiran kao soljica od kafe ali davati eiteku izdajnika je jadno I debilo. SDA pravila drzavu na mafijaski nacin. Razni teletabisi se obogatili preko noci , ljude zaposljavali sa "Nane mi moje mrtve zavrsio sam fakultet" i Tako od 1992.
A koje Haris ?Uvuko se u zadnjicu Bakiru da i on brkove omasti
Mulci jedni uradite nesto za gradzane ove drzave za to ste birani a ne samo dase prepucavate i tako ukrug , imal gdje ekonomije , boljeg standarda za ljude , nema jer vas odrzava na vlasti samo suplja populisticka prica fuj ste.
E kada vidim ovo govedo Zahiragica, nemam napretka 7 dana .
Neeno16 Molim te ne vrijedjaj GOVEDA😄😄😄 To su plemenitije "zivhotinje" od njega.
vidi Covicevog admina sto brise komentare kontra nipadije i kako stima pro-hdz i pro-nip top komentare 🤬🤮
Ko o cemu ku... o postenju. Razguli u koracima skupa sa svojim mentorima. Ako je ko ojadio taj napaceni Bosnjacki narod to je upravo SDA.
Nisam bio njegov pobornik,ali Zahiragić ispoljava sposobnost da ciljanim rječima i djelima intelektno, istinski I vjerodostojno brani interese Bošnjaka,što se tiče nekih komentara koji presuđuju čovjeku po osnovi izgleda a ustvari time samo ispoljavaju mržnju prema svim Bošnjačkim uspješnim licima.Zahiragićev izgled je OK.mlad,naočit i elegantan.
Danas sutra 😄😄😄Narocito kulturan i elegantan😄😄😄😄😄😄😄😄 Tugo jadna i pretuzna.
Nikada gore stanje nije bilo od ovoga kad vlast predvodi tzv.Trojka. Sve će uništiti samo kako bi zadržali svoje udobne fotelje, pa čak će i državu dovesti u pitanje samo da Konaković, Nikšić i Forto imaju funkcije i privilegije. Ništa nisu uradili za građane, osim za sebe, svoje članove, i udruženja koja su njihovi članovi osnovali. Građani su razočarani, a najviše njihovi glasači koji su očekivali promjene i da će ispuniti ono što su lažno obećavali. Katrel politika.
Vidljivo je da je dotični nervozan, frustriran i ljut, jer otkriva se afera velikih razmjera, a morat će odgovoriti i na mnoga pitanja iz kojih izvora je finansirana najskuplja kampanja, silni bilbordi, odakle skupocjeni satovi, kadilaci, ko je plaćao mnoga putovanja itd. Svi smo se pitali odakle novac tek osnovanoj političkoj stranci bez infrastrukture. #CrnaKravataSteže.✅