Lee777
Spol
Muški
Boja avatara
55AD53
Banovan
Da
Registrovan
21.02.2024.
Komentari
177
Komentari korisnika
Ma ova funjara je samo jos jedan u nizu dokaz da chetnik ostaje chetnik i da im ne treba vjerovati nista
Svijet je najopasniji trenutno zbog vas dvolicnih Britanaca. Toliko ste dvolicni da ste cak Indijca stavili za premijera, a zbog Indijaca ste izasli iz EU i sad ih tlačite dok ih ne istjerate iz UK (i Indijce i ostale doseljenike). Sad je to sve lakse radit sa Indijcem na čelu…
Svi govorite da Semso vrijedja konobarice… KAD KONOBARICA POSTANE PREDSJEDNIK, TO JE UVREDA ZA SVE VRIJEDNE STUDENTE (pogotov one na birou). Svi vazda žale socijalne slučajeve, dok za studente i obrazovane mlade ljude javno (neki političari) govore da su “privilegovana kasta” i niko ništa… Dok god vise cijenite konobarice nego studente i magistre, ne očekujte neki napredak u drustvu, dobit cete samo kafiće.
Svi govore da je Semso uvrijedio konobarice, ali iskreno - kad konobarica postane predsjednik, to je uvreda svim marljivim studentima (pogotovo onima na birou).
Ti se u sve petljas, a niko te ne benda… Valjda Helez treba to rijesit, ti se bavi tamo Vukojom i isplaćivanjem plata crno-listašima. Fol za hidzab, a glasaš svaki put u korist ljudi koji sve rade protiv Bošnjaka i islama!
… Bože na hajr i na dobro.
Ma ne bi niko pisao o njemu da ljudima nije zanimljivo i da nema komentara… Džaba, on je neka “zvijezda” ove politicke scene i nista ne moze bez njega proci (čak i kad njega nema, drugi ga promovišu). Žalosno je, ali tako je… amin, da ostanemo pri zdravoj pameti u ovom ludilu.
Ma nema, poraz stoljeća… Izaći će da nam pokaže da je on pobjednik izbora i po Schmidtovim pravilima, eto zašto. Vi ste budale ako mislite da Dodik nema podršku naroda sve ove godine… malo izadjite iz Sarajeva, nije RS daleko. I prestanite vise vjerovat u dobre ljude i dobre medjuljudske odnose, nije Milosevic sam krenuo puškom na nas 90ih.
Ma sta ti, mutavac jedan, znas o zelenoj energiji
Dinin miljenik i Ramin dobar prijatelj