gooUser1697963202
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
22.10.2023.
Komentari
85
Komentari korisnika
Koje jadno zamrzavanje cijena?Artikli koji se kupuju mozda mjesecno ili u par mjeseci .Gdje su inspekcije da vide kako vikendom dizu cijene artiklima koje koristimo svakodnevno.Ne samo da vrate cijenu zakljucanim artiklima nego debelo zaradjuju.Tako da konkretno u Bingu imate petak i subotu krompir po marku ,a u ponedeljak 1,60 itd.itd.
Zna se ciji je Telekom prema tome....a zasto nebi Cvitanusic bio u nekoj kombinaciji sa Izetbegovickom?Dupla korist.Ja licno sam cula to prezime ali stvarno nisam imala pojma cime se bavi.ZA LANU sam cula,cuo je svijet da je zlatna ribica bez sponzora ,bez bazena za trening.Takvi se cijene kao Lana a ovaj fifiri mi je ono bas anonimus.
Nije Dejan bez veze napustio Velez.Umjesali ste SDAi poceli se sluzit lazima kao za travnjak.Dovedite Marica iz Podvelezja nek trenira Velez.GFEBA VAS SVE OTJERATI OD KE ELJA NADALJE.STA CEKATE NAVIJACI??PRODADOSE VELEZ ZBOG IZBORA I SDA.
ZASTO ne ulaze drzava u Tuzlanski aerodrom.Zar ne vidite kako ulazu Sijamski bliznaci ovic i Dodik.Ne ulazu sigurno ocevim parama vec ove drzave .Probudite se vi iz Federacije,onaj gradi hrvatski ovaj bikonja Srpski da sta cekate???
Karleuso a ti placas da nekome uvalis vaginu
Zar postoji ova tv?Tko jos gleda ove hostaplere i lazove
Gdje li drze pare politicko stranacki kriminalci u vlasti i na vlasti.Kako se njima ispituje porijeklo imovine?
E MOJ RAMO ,IDI NA PSIHIJATRIJU DOK I AS VREMEN.Dodi sebi dok jos imas kome.Gdje si se nakrao toliko para da vozs auta pod pola miliona?A ,da,tri sina i ti malo radi puno kradi.Da se ja pitam svima kao ti i slicni koji se tpliko hvale bih poslao na robiju u kamenolom jer izgledate kao drvosjece da tucate kamen ili metak u celo.
Ista mu slika kao i ondasnjem SUP-u kad sam bila na prepoznavanju kad mi je ukrao rucno sat.
Popio je on Tudzmanov razmuceni itmwt pa uzegnuo.Z onakve zlikovce to i jeste resenje