Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od najvecih prijatelja BiH, ubile ga ustase. Blaz pravi Hrvat
ubile ga ustase,a on je bio sta?
Blaz Kraljevic je jedan od najvecih boraca i Bosanaca. Nikada se Blaz Kraljevic ne smije zaboraviti, nikada...On je svoju Cijelu BiH smatrao svojom domovinom.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Blažu Kraljevicu kao domoljubu i zaslužnom branitelju BIH treba podići spomenik u Sarajevu.
👍 i Miru Baresica su ubili iz istog razloga
Neka im je lahka zemlja bosanska a ubicama sve najgore na ovom i onom svijetu.
Pronaci i osuditi Zlocince ! Ali to moramo pokrenuti mi Bosnjaci , koji smo se jedini borili za ocuvanje Bosne , jer je i ovaj covjek poginuo za Bosnu i Hercegovinu !!!!
Pocivao u miru Bozijem dobri covjece....ti si svoj put Ovim Svijetom prosao ka ljudina....i otisao casno i dostojanstveno u legendu....
on je htio Hrvatsku do Drine a ne Bosnu, tupani
Zato mosnjaci jedu sa zlatnim kasikama danas
Blaz je govorio Muslimani a ne Bosnjaci. HOS - Za Dom spremni, a muslimani hrvatsko cvijece kao i nekada u periodu 1941-1945. Dignite spomenik i njemu i HOSu. Pokazite zapravo ko ste i sta ste.
Evo ga opet eu vrijednosti 👍🏼
Zašto Sarajevo našem generalu Kraljeviću nije dodijelio.ulicu???? Ako smo imali nekada 7 sekretara Skoja, zar danas ne bi red bio da imamo ulicu Generala Kraljevića i Osama heroja HOS-a.
Laka mu zemlja takvi hrvati su primjer.
LIK KOJI ZASLUŽUJE PRAVI SPOMENIK - hvala mu
Svi putevi vode do hacijende.
Blaž je bio iskreni patriota ove zemlje. Međutim hdz zločinci nisu mislili tako...
jedini stvarni razlog ubistva je što nije htio pakt sa četnicima o podjeli BiH
Blaž se nije uklapao u dogovor Tuđman-Milošević o podjeli Bosne,zato je likvidiran.
Sa svih strana svijeta dolazile tvrde sile mraka k'o da narod tamo gine iz meraka Bosno moja, čija li si sada boli li te danas više nego prije tko to misli da te ima da sa tobom vlada njega povijest nista naučila nije Jučer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena