Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZASTAVA EU I HERCEG BOSNEEE
DRUZE TITO TEBI KUPICEMO FICU A MERCEDES ANTI PAVELICU
@KraljTvrtkoBeograd De si bobi funjaro poChetnicka...jajaroooo pobjeglicka! Kako je primati Beogradske qurce izbjeglico ofucana...svi ste vi patriote ko i srpski kralj Karađorđevic...junaci kao i vas kralj koji kad je poceo rat prvi pobjegao u Britaniju!!! Tako ce biti opet,glavni ce vam pobjeci a vi jadnici opet ginite za sve manju i manju Smrdiju!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zastava veličanstvene HRHB. Prekrasan prizor koji će nesumnjivo izazvati epsko kmečanje na teritoriju 23% Islamske države Fekalistan!
pod tom "velicanstvenom zastavom" su ubijeni pravi sinovi hrvata ka draz kraljevic i mnogi drugi. Ja bi se stidia da sam na tvom mistu. Ali ti na zalost nemas stida ka ni tvoji mnogi serbski kamenjari tipa covic. Pod tom "velicanstvenom" zastavom su serbski kamenjari- "katolici" osudjeni za zlocine vise od stoljeca. Ali ti nemas stida.
@kraljicaTeuta... maaarš glupa seljančuro.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
yebote sto bi ja volio ovakve poslove. satro nesta okolo setas i kenjas maksimalno o miru,..naravno konstantno si zabrinut,..od izumiranja polarnih medjeda i otapanja ledenika do situacije u nakoj BejHa Matere mi kad oni u Zvezde Granda pocnu da njake o "gornjim i donjim lagama i trilerima na kraju"..yebes mi sve ako ima vise smisla nego ovi 'leteci EU qurci" koji se pojave malo-malo da se nazderu negdje i ostave gofno u nekoj od nasih WC solja
sve pro-bosansko je u minusu, serbian internet warriors in full effect
2019-ta a ti jos nisi skonto da ste u minusu jos od onog referenduma 1992-ge kada ste krenuli kontra Srba. Boli te qurac jaro, ne sekiraj se,..kroz istoriju i vece moodonje od vas su bili u minusu i na kraju nula koji su krenuli kontra Srba imate vi jos do nule,..ne sekiraj se
BOSNJACI DA ZNAJU !!! DA CE NARAVNO BITI OSPORENI OD MEDJUNARODNE ZAJEDNICE KOJA PODRAZUMJEVA KRSCANSKI CIVILIZOVANI SVIJET ! MUSLIMANSKI FANATICI , POTURCENI SRBI I HRVATI , NIKADA NECE IMATI PRAVO NA SVOJU DRZAVU U TOJ KRISCANSKOJ ZAJEDNICI !!! SDA MOZE SAMO MANIPULISATI SVOJE NAIVNE OVCE KOJE SU RELIGIJU PROMJENILE NAIVNE, KAO DIVERZIJU ILI SKRETANJA PAZNJE SA SEBE NA PITANJA KOJA ZNAJU DA SU NEMOGUCA! BORBA ZA DRZAVU KOJOJ STE REPREZENTACIJU PRISVOJILI I MISLITE DA JE VASA ? JESTE 1 DIJELIC
Čović nije izabrani zvaničnik BiH tako da ne mora biti pored zastave BiH
Drago mi je da je prioritet adezea ulazak BiH u NATO savez, nadam se da će ostati dosljedni i lobirati kod krmoglavog da i on obori uši i pristane na ulazak države BiH u NATO, što je uostalom i neminosvnost prije ili kasnije . . .
"Čović je rekao da je Wigemarka upoznao o razgovorima unutar bošnjačke i srpske scene o formiranju vlasti te iznio jasno opredjeljenje, što se tiče HDZ-a, kako je EU i NATO put strateški interes ove stranke". Opaaaaaa čuj put u NATO. ???? Čovke šta ti je, jesi li normalan hoćeš da te Mile krmak nogira i nađe drugu kuju da je gu.zi?? Jesi li ti svijestan uopće šta pričaš???
Ja bih prije isao u savez sa Putinom i Rusima nego sa ovom dvojicom. Cak mi je i Vucic kao neprijatelj simpatican. Ovi su bas gnjide licemjerne.
@Janje001... vi ste odvratni i srbima i hratima, periguzi.
Zapravo, navijam da BiH ostane neutralna, da krene prema NATO-u, ali da nikada ne doceka dan ulaska. Na pragu smo 3-ceg sv. rata i zelio bih da onoliko koliko moze BiH ostane izvan tih zbivanja. Da bude oaza mira u kojoj ce izbjeglistvo naci Hrvati, Slovenci, Austrijanci, Nijemci itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i2t@ Magarac, prvo pročitaj tvrtkov usrani komentar pa onda moj, možda će ti bit jasno što sam napisao!!!
"Prepušteni sebi Jutarnji list u selima u RS-u gdje su Hrvati iščezli: Koji Čović? Mi za njega ne postojimo" Ovaj čiriličar je veliki džukac prije svega prema "svom" narodu, kojeg polako al sigurno vodi u sigurni nestanak . . .
@bezobzirni_unistavac Ne komuniciram sa nižim bićama zapelim u evolucijskom ciklusu malo dalje od orangutana, tako da nema potrebe da mi se obraćaš. Svaka komunikacija između viših bića i malih smrdljivih praživotinja je suvišna, tako da doviđenja, sretno, prijatno!!
A ŠTA JE TA ZASTAVA IZA TEBE AKO NIJE DIZANJE TENZIJA PAPAK JEDAN NEZAINTERESOVANI ŠTO NE RADI SVOJ POSAO!!! FUJ
Ha ha što su ovdje pojedini kamenjarci poletili da obale kad su vidjeli zastavu EU i nacističku zastavu s nekakvim kockicama iza te pomislili sastanak održan u predstavništvu EU , međutim održan je u prostorijama adezea i sam Wigemark se ibreti u kakav je ovo brlog došao, a stvarni razlog posjeta je bio da čiriličar malo skrati jezik i ne laprda bezveze okolo.
@Zajtzev...kmeeee...lojavci na haparatima.
Moze li mi fkt neko objasniti zasto se sastaju sa Covicem, nije pobjedio, zasto bi se sastajali sa njim (i domaci i stranci) ?
@bezobzirni_unistavac ono kontam, ali po meni neko treba da reguje ovdje kakav god da je alkos on je izabran i oficijalno prestavlja nas. Dok Covic trenutno nema nikakvu vezu, a i ovaj Wingpapak je jos gori kad se slikao sa zastavom i posjetio covica, ovo je jedna vrsta udara na drzavu. Poslat protestnu notu.
Wigemark fukara ko i Čović Daj mu pinku za akcize
vidi ti njemu seljacke kockaste glave...kaji grmalj u pm
A izborni zakon kme kme kme