Mirza82
Spol
Muški
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
24.10.2018.
Komentari
736
Komentari korisnika
Trebamo se svi javno izvinuti, jer skoro svi imamo i lijepih i ružnih riječi na klixu! Kad to uradimo, trebamo se svi odjaviti sa klixa! Evo ja se izvinjavam ako sam bilo koga uvrijedio, drago mi je što sam puno i finih riječi i pohvala napisao! Pozdravljam sve na klixu, želim vam svima sve najbolje i odjavljujem se!!!
Ovim gestom ste ugrozili naše lične podatke i to je takođe kažnjivo jer ste garantovali zaštitu ličnih podataka! Navukli ste nas da svašta pišemo, pa sad treba da nas procesuirate jer skoro svi na klixu koji su komentarisali, iznijeli su revoltom prema ovom stanju, neke ružne riječi! Mnogi su iznijeli govore mržnje odgovaranjem drugima na komentare koji su baš sadržavali govore mržnje, znači bili su isprovocirani komentarima!
Procesuirajte vi rušioce države i ljude koji su zloupotrijebili položaje i doveli nas u ovakvu situaciju! One koji su se obogatili na sumnjivim privatizacijama i one koji zapošljavaju stranački bez konkursa! Jer takvi su među nama stvorili govore mržnje! Procesuirajte one koji negiraju genocid i odlikuju zločince, koji pozivaju na odcjrpljenje i 3.etitet! Našli ste nas obične građane! Šta je sa fejzbukom gdje se zna ko šta piše? Trebamo se svi odjavit sa klixa!
Goveda!
Napravite vi Bakire vojsku od članova SDA, pa ako se zapuca kad - idite na prve linije pa ratujte ludaci jedni! Isto ovako i SNSD - nek članovi stranke uzmu puške pa na liniju! Pa i HDZ, pa se rokajte dok ne istruhnete! A nas normalne građane pustite da živimo u ovoj prelijepoj državi! Mislite da će opet narod ginuti za vaše lične interese i bolesne fix ideje! Crtate karte a para ste puni sram vas i stid bilo! Da je Tito živ - svi bi na golom otoku bili! Umobolesnici!
Vlada je napravljena jarane moj sa većinom u skupštini! Borite se vi da za naredne 4 god.nađete dobre koalicione partnere! Čuj nova vlada...jeste pametni, nek ste vi više učinili! Samo kod nas se vlade preko noći mijenjaju!
Veće plate doktori specijalisti imaju! Zašto njima ne objavite platne liste! Mlate pare i po dežurstvima i po komisijama i po fakultetima i med.školi, a i od pacijenata dobijaju dobre pare! I opet glavonjama malo pa hoće da štrajkuju! A da ne spominjem dogovore s farmaceutskim firmama - imaju i tu provizije!!! Zarade preko 5000 km i još čekaju da im pacijenti daju! Tim se malo pozabavite! Ove plate su sitnica za doktorske...
BulevarOvoga@ I Rs je u BiH, nepismeni majmune, što ih Srbija nije pokrila mrežom...Čestitam na ovoj velikoj stvari - jesmo zadnji dobili mrežu, al smo i najkomplikovanija država u Evropi koja je pretrpila najviše uništavanja i stradanja od kraja 2.svjetskog rata, dok su se drugi razvijali i napredovali!
Tuzla je centar multietničnosti i suživota u BiH i na Balkanu!!!!
Što Srbi se idu u Rusiju ako je toliko gotive i što se tamo ne zapošljavaju? Što idete u zemlje EU i članice NATO-a da radite kad ih ne volite? Što bježite iz RS-a u Njemačku (pa to je vaša otadžbina)? Što pokušavate negirat sve što je dokazano (Dodik sam priznao da je bio genocid u Srebrenici pa sad poriče a snimljen kako priznaje)? Što ne gradite pomirenje (pa vi ste dokazani agresori)? Šta se sad prsite (bježali ste 1995.u kolonama a 3 i po god.niste nas porazili s JNA)?