Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne docekao dogodine da dodjes
zasto bi neko obiljezavao izginule okupacijske vojnike?
amin
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sa vojnog groblja pozivaju i pričaju o "ratnim zločincima"!Preko 95 % ih je stradalo na liniji sa puškom u ruci!Priču priča ministar policije Srbije.Znate,to je ona zemlja što nije učestvovala u agresiji na državu Bosnu i Hercegovinu. Kad je i jedan pripadnik ARBiH,sa vojnog mezarja pozivao na kažnjavanje ili kukao kako je nepravda što MZ sa nama ne oplakuje borce?!?Ne može proći priča;"svi su jednako činili zločine".Jednostavno, brojevi i presude govore istinu!!!!
jes' klempav
POGAN!!!!!!!
Aleksandar Golum
92-95 stradali Bijeljina, Zvornik, Bratunac, Čajniče, Goražde, Foča, Rogatica, Rudo, Srebrenica, Vlasenica i Višegrad. Stradali vrs 3943 - civili 774 Stradali ARBiH 6686 - civili 15111!!!!! Evo vam istine, pi. da vam m. mitomanska!!!! :/ Izvor: IDC
Pokazali smo svijetu da smo divljaci i dalje ovi debili guraju takvu retoriku kako bi ostali na vlasti. Poštujmo sve žrtve, ovaj vanzemaljac sa đavol skim ušima treba da poštuje sve žrtve pa i srpske, naravno. Pitam se dokle ćemo trpiti ove karikature bez karaktera da nam svima i dalje ispiraju mozak, sa svih strana.
ti postujes bijele marame pa sto ne priznas da ste pocinili genocid
Joj ali kad napišete "žrtava" u naslovu kako bi privukli ove ruske botove.. A u tekstu piše "vojnika i civila" i on ide na vojničko groblje.. Pa Klixe dragi, niko normalan nacoše ne naziva "žrtvama"
Jbm mu se s materom
Da hoces i zavrsit u raki govno bolesno
u Bosni su Bošnjaci pravoslavci tako kaže i Karadžić tvorac tzv rs. https://youtu.be/US-KKDaXubI
Zamisli šta ovo radi u slučaju rata. Gebels mila majka
Uoci rata 92 razgovaram sa svojom tetkom o ratu. Tada samo u Hrvatskoj, o cetnickim zvjerstima itd. Predosjecamo da bi rata moglo biti i u Bosni pa joj se onako mladalacki zalim, kao neko ko vjeruje u Boga/Allaha, da jednostavno ne mogu da pojmim da cu morati ubijati zive ljude tj. cetnike, da ne znam sta dragi Bog misli o svemu tome. Saslusala mene strina, a onda ce samo onako kratko, narodski, a mudro: To ti je moj sinko najveci sevap.
Kockasta glovo
djesi uške....djesi uhonja...
kako su ovog klempu u skoli zvali