Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vukanović zvani "Penicilin" , 👍😅😅😅
Ima m*da sto jest jest
Blebetanje..
Njega du najbrutalnije pokrali na izborima, I to I’m Vukan nece halaliti.
Ljudi zavide kada imaš 500 KM, a ako ne pričaš o svojoj zaradi pa odjednom skocis na Porshea.. Svi te ignorisu.
ma gospodin nagovorio mu se,pola ih ovako misli al ne smiju guknut
Gospn 'svinjogojac'.
U pravu je ljakse nikad bolje nije živio.
Ove sjednice kod njih isto zadruga
Tesko je moj Vukane sa barabama koplja lomiti, premda ti je svak zlata vrijedna Čuvaj sebe i porodicu svi vidimo sa kim si u borbu krenuo neka tebe i sve tvoje dragi Bog cuva.
Vukan je kralj...
?Majmunčina
Da dragi Bog da, da se samo o sebi pozabave i da opet , a poceli su vec , jedan drugog otkrivaju za ratne zlocine i prozivaju za kriminal.Vec ih i njihova rodjena djeca nazivaju lopovima.Ne dao Bog nikom takve oceve kao ove u parlamentu rs- a.Amin
Nekad su bosnje gore
Nista ti ne ostane jer svaki mjesec placas po nekolikpo sudski kazni samo sto prozivas politicare i govoris istinu o njima.. Sveje dobro dok ti nebudu poljenili imovinu.
samo se glodjite, isti ste
Seljačko sjelo zločinaca i gole gamadi. Nebojša nije loš ali je samo reality show maskota.
Zivi vukan ko bubreg u loju...