Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjegao zločinac u srbiju, utočište ratnih zločinaca. Treba sa tom zemljom prekinuti diplomatske odnose-zbog žrtava ratnih zločinaca i zbog porodica kojima su ti presudjeni ratni zlocinci ubili najmilije.
U BiH traze utociste prestupnici Krimi Falco iz Hrvatske i Srbije ..utociste..Ratni Zlocinci iz BiH traze utociste u Srbiji i Hrvatskoj to javno treba reci..Prekinuti svaku saradnju u ovlasti razmjene podataka i Sudskih gonjenja dok se ovo ne rjesi.. Problem se mora u korjenu..rjesavati a ne PARCIJALNO.
Treba izvjestiti EU da Srbija krije ratne zlocince!
Pobjegao u •prijateljsku•zemlju
Sva europska kanalizacija zavrsava u Srbiji. Koji pametnjakovic ga je pustio da se brani sa slobode? Tuzioca i sudiju treba uhapsiti da robijaju za ratnog zlocinca!
svasta
Eto cekao je da dodu po njega
Zabranu i pritvor Osmici, a osuđenim zlocincima nema zabrane i odu u Srbiju..
uhhhh
Kad mu naprave mural, uhapsite ga sa murala i strpajte u zatvor.
Koji jest?
U smrdiji ga trazite,sigurna kuca za genocidace i ubice zena i djece!!
Eno ga u niškoj banji.Dobio deset dana besplatno .
Sud BiH i njihove mjere su lakrdija. Covjek osudjen i oni ga do pravosnaznosti puste na slobodu. Pa kad ce pobjeci ako ne tada jer zna da mu ne gine robija.
Zatvoriti sudiju koji ga je pusti na slobodu
Ovi iz Suda su postali smješni, pa ko je normalan da čeka kad samo 20km dalje može slobodno da živi i da bude na slobodi.
Čekaće smrt u Srbiji, neće smjeti preko granice dok je živ. I to je kazna! Misliće na to svaki dan, valja se uklapati u sredinu koja nije tvoja i pod stare dane lokati rakiješinu u maksimalnim količinama da podržiš samog sebe u vlastitom mišljenju. Kažnjen je on itekako.
Slazem se kazna je živjeti u Srbiji pod Vucicem..
Ovo nije vijest, ovo je činjenica koja se ponavlja svaki put kad osudite zlikovca i odmah ga ne zatvorite.. Znaju oni gdje im je utočište i istog dana prošetaju malo do Srbije a tada im stavite soli na rep...
Otkaz tuziocima koji nisu trazili pritvor zbog opasnosti od bjegatva kao i sudiji koji nije udovoljio zahtjevu ako je slucajno bio postavljen (a nije).
Ma sigurno vas on ceka, samo morate jace pokucati, slabije cuje...debili jedni.
Kaže sud. Osuđen. Zločinac. On se šeta po Srbiji. Srbima je dika i ponos čovjek koji je ubijao i mučio druge ljude, silovao žene... Niti jedan nije osuđen zbog zločina u borbi samo za zločine protiv stanovništva. Silovatelji i ubice srpski eroji.