Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znakovi na latinici a on veeeeliki srbin čita samo ćirilicu
@ko-le-ra.. sluša taj vozač obavjest na radiu " Pažnja jedno vozilo na autoputu vozi u pogrešnom pravcu " a in će na to izbjegavajući vozila: " Šta jedno ? Stotine vozila! 😱
NE bi se smjelo desiti da UOPSTE MOZE DOCI U SUPROTNU TRAKU. HALOOOO MAJMUNI GUBE LJUDI ZIVOTE RADI OVAKVIH OSIGURAJTE PUTEVE DEBILI
@hakenpuc nerjetka pojava cak i u Njemackoj.
@Limoon “Do vas debila je” je nešto što bi samo debil mogao napisati kao odgovor na moj komentar, i ti i ovi idioti sto pisu da je cak i u Njemackoj ovo moguce i normalno da se desi, e pa kretenu glupi sa inteligencijom koja je jednaka temperaturi frizidera htio sam samo da skrenem paznju na to da se ovo događa često i da bi se nesto trebalo poduzeti povodom ovoga, je li poginuo momak nedavno ni kriv ni dužan radi debila poput ovog ???
Mozes mu zamislit facu kad je vidijo put a sad od ovaca doso
Covjek mora bit preglup da skrene pogresno
koja skladnost u zakonu.ovaj ubilacki prekrsaj,300km,a pojas 100km..pravo regulisano..
Za ovo je predviđena smrtna kazna, naravno u slučaju da se brznom od 130 km/h zakuca u isto tako brz auto iz suprotnog smijera! Koji retardinjos trebaš biti za tako nešto...jedina prava kazna je doživotno oduzimanje vozačke dozvole!
Sta ce ovaj Igi srbin u Bosni???
Ja ću ipak desnom stranom, mogu biti toliko korektan. Dobar.
covjek zaboravio mobitel a nije zakljuco mobitel i trkom nazad dok nije zena mu uzela da vidi sa kojom prica,imajte razumjevanja,covjeku je glava u torbi kad dodze kuci a vi pisete o suprotnom pravcu,ma dajte uozbiljite se.
nek se poubijaju izmedju sebe u prelepoj i večnoj...
Ima i do drzave a i do debila.....a i sisli mnogibu grad a nisu do rata vidjeli ni nasuti put..
Dodo ih iz pameti istjerao. Ne znaju jesu li pošli ili došli. 😂😂😂
Bosanske kamikaze na tockovima...
On je vozio svojom desnom trakom,boli ga briga xD
cuj oduzimanje vozacke 1 do 4 mjeseca, treba polagat ponovo ako si ovakav debil
Kazna od 100 do 300 KM za životno ugrožavanje ostalih učesnika u saobraćaju? Lijepo, pa ovakva stoka ne zaslužuje da više ikad dobije vozačku u životu!
Kako je ove pogreške mogu jednostavno i jeftino riješiti na svakom izlazu postaviti "kontra bodlje" koje samo one koji probaju ići suprotno ići ostave bez guma. pufff Već postoji u evropi a u americi je to standard. Ako baš želi izvršiti ubistvo i samoubistvo onda se može na samom putu okrenuti i voziti suprotno. To je nešto drugo...