Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo je ovo sektaštvo i kakve su ovo podvale i ublehe koje se zele gurnuti djeci i to jos za novac roditelja...sta je ovo, treba neko anoniman sa strane doci sa reformom sumnjivom...hajmo tuzilastvo raditi malo posao ahaha
zar mi nemamo akademske gradjane, profesore, prosvjetne radnike? treba neko sa strane da nam odredjuje sistem obrazovanja, gluposti.
I mi se javljamo iz osnovnog obrazovanja i hoćemo da kažemo da je ova ministrica opteretila prosvjetne radnike sa nekakvim reformama,predavanjima,seminarima, silnom administracijom, a imamo funkcionalno nepismene učenika,prema PISA istraživanju. Umjesto da osposobljavamo funkcionalno pismenog učenika ministrica se bavi tajnim i sumnjivim dokumentima. Prosvetni radnici su apsulutno protiv toga i bili bi zadovoljni kada bi ova ministrica što prije otišla.
Gulenovski program, da nam se još više pokvari i obrazovni sistem a i da amerikanci i britanci mogu bolje prikazati kako se ovdje društvo radikalizovalo. Taj isti Feto je onih godina kada je pokušan puč u Turkiye kupio fabriku oružja i Južnoafričkoj Republici, time je sve jasno, još i Gullena čuvaju amerikanci. A ovdje kad ne znaš šta ćeš više od jada pokuša da uvedeš nekakvu glupost koja bi očekivano izazvala pravi dar-mar.
Pozdrav od uposlenika jedne škole. Ne znam za SAFER, ali ovaj tim kantonalnog ministarstva obrazovanja je za škole u kantonu uradio više za svog mandata nego 30 godina prethodnih vlada koje su pljačkale novac namjenjen obrazovanju i našoj djeci u kantonu. Pitajte nekog škola, pa se uvjerite. Da Bog da ostali još 10 mandata.
Bošnjaci su sa sda bili glupi. Sa trojkom su gluplji a sa tim britanskim saferom će biti najgluplji
najgore u svemu je to sto niko ne reaguje na to da jednostavno ne postoje nemuslimanska djeca u ovoj zatucanoj korumpiranoj rupi koja je nekad bila Grad
mislim u ovom programu ne postoje druga djeca, a ocito ni za pobuljenu. Ovoj zemlji treba deislamizacija javnog sektora
Citaj: SAFER, nacin kako ateizirati muslimansku omladinu...
Niko nije procitao dalje od naslova ali zakljucaka ne fali, vrlo profesionalno novinarstvo. Klix je zivi dokaz da su reforma skolstva i pismenosti itekako potrebni…
Klix nije pogriješio ništa. Ja sam pročitao sve od početka do kraja. Svima je jasno šta je poenta.
Komplikovano je to za nase zinete, konta ona gdje ce svnuti na sampitu.
Neko je klepio lovu da bi napisao kao nekakvu steategiju i program. A nema veze s tim. Otiđite u Finsku i prepisite njihov program.
20 pametnih naših ljudi, koji misle dobro našoj djeci, mogu sastaviti sasvim kvalitetan program. Ali ovdje nije problem imanje i nemanje veze s tim. Problem je loše namjere.
Kakvi nama klocevi, bagra izdajnicka, nepismena, primitivna politiku vodi. Jad i cemer.
Kod nas nikada ništa nije normalno
Direktni Masoni i Forto kao njihov prestavnik. Uvodi se srednji rod od djece se prave debili. Lgbt je normala. Safer je zlo za razum djece i ucenika. Ministrica Muminovic je direktno odgovorna i neophodno je hitno da se ovo od akademske zajednice stopira a pomenuta da otkaz. Te konacnonda na to mjesto dodju normalni ne podobni kadrovi.
pa mozda je safer na tragu da se to prevaziđe ?
Ovi NiP-ci, nepismeni, glupi, a uz to i veliki lopovi.
Forto je emotivno vezan za britance još od prvih ratnih dana kada ga je primo dolje u ptt inženjeringu.