Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekom treba i nacrtati da su respiratori preplaćeni, nisu adekvatni za intenzivnu njegu i da je ovo čisti kriminal za dugogodišnje robije.
Koja je to zelena mafija to bi ubijalo, samo da on ima !!!!
Nekom avještaku pogotovo treba nacrtati da je ogromna razlika između respiratora ACM 812 za koje je svjedočio i respiratora ACM 812 A koji su kupljeni... joj blamaže tižilaštva, to ko kad bi ja tumačio kalašnjikov a kupljena 84ka hahaa propalo ovo montirano suđenje, oslobađajuća presuda 100%
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dajdza mi je umro na kliničkom usred naglao i neobjašnjivog pogoršanja stanja. Za neke od nas je ovo lično. Dok dinastija ne padne nećemo ni saznati šta su bili sve i stanju da urade da bi opravdali svoju pljačku.
serijske ubice radi novca
Ako je jedan covjek umro na ovom respiratoru a jeste, svi skupa trebaju na robiju.
fadile sto se ne pohvalus da ti se Azra Noslic udala za Jeffrey S Kaufmana pa on kao scadbeni pollon dobio otkaz u americkoj ambasad
Fadile Novaliću serijski ubico Propao ti plan da imaš zeta američkog diplomatu Koliko si ga ganjao i svaka čast bogami izganja ga ti, jest da je koštalo a i dobio je otkaz u Ambasadi USA SARAJEVO Šta ćeš sad Em je dobio otkaz em ste svi prijavljeni policiji
Fadil Novalić je pečat stavio na lažnu fakturu na kojoj je pisala suma 10 miliona i tako ukrao novac iz budžeta
Zelena mafijo, haram vam bilo!!,
To se znalo i ranije. Dovoljno je bilo procitati uputstvo za upotrebu. Hoce li Sebija krivicno odgovarati zbog upotrebe respiratora u svrhu za koju nisu namjenjeni i tako prouzrokovala smrtne posljedice???
Idi Fikro u Sucesku cuvaj goveda i nisi ni za sta drugo...
Dajte nam Fadila u paviljon B,Malog Fikru u paviljon A. Solaka i Jelku smjestite gdje hoćete... SINDIKAT ZATVORENIKA KAZNENO POPRAVNOG ZAVODA ZENICA.
Fadile Novalicu sto ne nadjes posao debeloj Azri i zetu Jeffreyu S Kaufmanu Mora covjek od necega platit alimentaciju a treba mu i za doktore Ipak ima 55 god Sta mislis onih 50km sto si dijelio neki dan da das Jeffu
posteno suditi i osuditi na visedecenijsku robiju i oduzeti svu imovinu
I ptice na grani vise znaju da su ti respiratori smece. U zatvor Fadila,Fikreta,Milku i kompaniju
Svako respirator ubija kada guraš prljavi industrijski kisik u bolesna pluća, a ovi srebrni pogotovo. Zato ne smiju objaviti procenat smrtnosti. U zapadnim zemljama na respiratoru preživi 50 -70 %. Kod nas max 1 %.
Ko su optuženi?
duza primjena svih respiratora moze da znaci smrtni ishod