Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nema veze ni sa Sarajevom ni sa BiH. Šta će ti ta priča. Ako si čist, reci nek ide istraga i to je sve. Čim se tu petlja sve i svašta i spominje budućnost, građani, bla, bla...što realno nema veze sa tobom, nekako sve navodi na sumnju. Vrijeme će pokazati, ko je kriv neka i odgovara a ko nije neka tuži.
Iz Sarajeva te poslali u Srebrenicu pa ti krivo Sarajevo, mamu li ti
pa ima li iko častan u tom entitetu.Krivo sarajevo.svi poletili u sarajevske fotelje.seljačine.
referent za saobracaj u ratu... obezbjedio prevoz za izmjestanje masovnih grobnica.. nije okaljo obraz niti imao kriminalni radnjini dok je prèmijer RS..sta je sa respiratorima,poljskom bolnicom. s
Cuj nema dokaza o pocinjenom kriminalu u njegovommandatu a poktetna bolnica
Bice da si “samo” slusao naredjenja
Ma kakav ukaljan obraz,ti imaš pomračen um...Sanjavaš li unakažena tijela.troprsti monstrume???
Tako je kralju! Krivo je Sarajevo ali zato što do sada nisi na robiji i ti i mnogi drugi....
Te pichke od ljudi se uvijek skrivaju iza skuta srbstva i rs-a kada bilo kakva prica ispliva o njihovim perverzijama.Napadaju nas bošnjaci.Napada te covjek a ne Bošnjak spodobo !
treba imati obraz, da bi se mogao okaljati.
U ratu rovario po stratištima i grobovima nevinih žrtava, a danas vodi Srpsku u svijetlu budućnost.
Ma kome da uzmu prase rece Emir Tusturica i poljubi Vladiku Bacevandu.
sad ce genocidas da slaze da tada uopste nije bio u BiH
Prijavljen si kao ratni zlocinac, a hoces podnositi nekakve tuzbe I osjecas "nervozu" Sarajeva. U zatvor te metnut ko I ostale genocidaše
Čuj mu vadione referent za saobraćaj u zločinačkoj organizaciji, da nije naplaćivao karte?
Nije bas visok nivo obraza kod srba. Klanje, ubijanje, rusenje vjerskih objekata, silovanje, negiranje genocida, negiranje drugih naroda. Sve je to prihvaceno kao normalno ponasanje kod srba.
Ima li i jedan da je do sada sam se prijavio i rekao da je kriv? Onolike kosti oko Srebrenice , Prijedora,Mahnjače, Omarske, Žepe, Zvornika, Foče i 25 godina poslije se iskopavaju.Pa sa se nisu sami ubijali na teritoriji VRS?