Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, pored svih zasluga Armije BiH nisam za slavljenje dana Armije ili bilo kakvih militantskih grupacija ni u kakvoj zemlji. Najviše ga slave najzaostalija i najprimitivnija društva. Trebaju nam dani mira, pomirenja, kraja rata, neovisnosti, povjerenja, spajanja, itd.. Zašto god da se Armija borila, ona napadajući ili braneći se ubija ljude. Dabogda nikom netrebala.
@Rodeni13, samo se lažima treba učiti, istinu ne treba učiti!
🇧🇦 ARMIJA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE ⚜️💪🏼✊👏❤️⚜️ Herojska vojska sinova i kceri nase domovine Bosne i Hercegovine 🇧🇦
Armija koja nije činila genocid i koja je 1995. godine bila u Parizu na obilježavanju Dana pobjede nad fašizmom! Hvala svim borcima, našim herojima!
Tako i treba