Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje komentara na ovu vijest. Da su kojim slucajem ljudi pljuvali jedni po drugim, vec bi bilo 200+ komentara. Bolesno drustvo! Svaka cast veteranima.
vlasi i ustase su genocidasi!
yebo ovo samo se neke ratne uspomene obilježavaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
RESPEKT !
Свака част ветеринарима!
Tek sad im iz guzice došlo do mozga, napokon skontali da su se borili zarad ratnih profitera i pokvarenih političara. Prije rata imali su nešto, poslije rata ogromno ništa, postali puka sirotinja koja na slamku preživljava. Naredne godine nemojte a da niste se napalili na priče političara o patriotizmu, nacionalizmu i ostalim lažima, te im dali svoj glas. Da li je došlo vrijeme da ste otvorili svoje oči i očepili uši.
Zato ja kažem : ako BiH uspije kao država , ako ozdravi, ozdraviće i cijeli ovaj naš nesretni kutak planete. Jer, ako Bosna može, sa svim svojim problemima i mukama, onda mogu i svi ostali.
ne brabonjaj,Bosna nije nikad bila upitna, ona u svojoj hiljadugodišnjoj istoriji je promjenila mnoge okupatore ali je uvjek opstajala i opstaće do sudnjeg dana!
@hoolujaa Ne pričam o formalnom opstajanju, ono nije upitno. Nego o ljudima, njihovom zajedničkom životu, bez mržnje i nepovjerenja. Samo tako država može da bude uspješna i prosperitetna. A ti se upristoji i nauči da prvo čitaš, a onda i komuniciraš. Nisi na pašnjaku..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovakve priče pokazuju da je život moguć, ali to smeta Nacionalistima. I bas zbog toga ovakve vijesti ne dobiju dovoljno prostora
Samo vas gledam!Majku vam boziju!Marsal Tito!
Ne mogu da se otmem utisku da na ovom prostoru žive divlji i neprosvjećeni ljudi. Grle se , pa se kolju. Stotinama godina žive jedni sa drugima, sve im je zajedničko, osim vjere, a onda odjednom svaka sitnica postaje nepremistiva razlika, pa se međusobno istrebljuju..Sa nama definitivno nešto nije u redu,a ja mislim da je neprosvjećenost najveći problem. Da je ovdje postojao kritičan broj razumnih, obrazovanih ljudi, niko im ne bi mogao staviti pušku u ruke.
ne brabonjaj, u Bosni NIKAD ne bi došlo do rata da nije sa vana iniciran!
Svaka cast veteranima ! Oni koji su se prvi stavili u odbranu politika koje su nas vodile , sada trebaju opet da stanu svi skupa, zajedno u odbranu ljudskog dostojanstva koje nam je svima duboko ugrozeno. Volio bih jedan veliki skup/miting veterana sa kojeg bi se poslala poruka ovima na vlasti - DOSTA VAS JE VISE!
Bogami na ovakvu vijest krmak iz Laktasa nece nista vidjet pozitivno. On dok je ziv ima da siri mrznju.
Bravo momci, svi odreda!
Dobro, a ko je tjerao ove iz Hrvatske i Srbije da ratuju u tudjoj zemlji? Je li ovo neka pozitivna simbolika? Nismo svi isti i gotovo, djaba vam pokusavat.
Jos samo da ovom veteranu djikanu neko objasni da se kaze Bosnjaci, a ne Muslimani...
@babukaOmerov Mislim da te niko nije pitao za misljenje, djikane.
@babukaOmerov ,u drzavi Bosni ima svega!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mater vam hebem sto se onda koljete svakih 50 godina koji ste vi svi licemjeri
Konacno je i ovim ljudima doslo iz guzice u glavu da su ZA IDEALE GINULE BUDALE
Jesul bili shupcici iz slovenije na ovom okupljanju ?
nisu oni supcici to su SUPCINE kakav dvosmislen narod evo 20 god se borimo snjima za ljubljansku banku