Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi nemamo pravo da kritikujemo. Kada se kod nas skupilo vise od 100 ljudi na protestima? Beogradjani su smijenili Milosevica, a i ovog kisobrandziju ce akobogda. Ja licno ne gledam Srbiju kroz navijace, murale koje saraju pojedinci i slicne gluposti.
Jesu, smijenili jednog pa ubili premijera pa postavili novog Milosevica. Ne kritikujem ih nego me savrseno zaboli za njih.
Opet Vucic o imaginarnim neprijateljima. Imaginarni oni postoje samo u Vuckovoj glavi, lik je stvarno zreo za psihijatriju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U Bosni i Hercegovini je hvala bogu sve u redu mi nemamo za što protestovati ova država je raj za svakog pardon za lopove
Vucicu lopove, izdao si Kosovo
Beograd ima taj damar, davne 1968, u Titovo doba je izaslo 100.000 studenata i napravilo pometnju, tako da oni tu iskru imaju u sebi..
Bravo gradjani Beograda!!!
Au, GOTOV JE!!!!!!!!
Vucic i demokratija???!!! Zna li ova budala uopste sta govori???
Bravo za Srbijance jedino oni imaju hrabrosti da smijene vladu. Kroz povijest su skidali, kokali svoje vladare. Imaju hrabrost iako ovo nije protiv vlado, medjutim Vucko se bolji zna on ko su Srbijanci i on je bio na skidanju vlasti.
Bravo, tako se to radi
Gdje ste narode Bosne i Hercegovine kada ćemo i mi izaći ovako jednom svagda?
Volis ti da bijes Sarajlije kisobranom
Da su upalil svijeće za Djecu Sarajeva. Pored njihove djece. DOĆITE I DOVEDITE DJECU U SREBRENICU ZBOG VAS. DA PRESTANU ZIVJETI PODEJENI U MRZNJU. Ok a ovo više neki interesi unutrašnji. Što reče vule 9000 brojo on.
Zar se ne kaze parada ponosa ?
vec vidim ublehu Vucica kako kaze ma skupilo se par stotina sve propaliteti i ne znaju sta hoce,a on brani Srbiju posto stalno svi napadaju i samo on to moze i zna. On se sikira za narod,a svaki da glavna briga kako izmanipulisati masu da se ostane sto duze na vlasti. Sreca narod pametan skontali uhljupa
Skupilo se od 25 do 73 šetača, vidi se
Nemoze vise niko njima da pomogne
rešićemo mi ovo sami, ali tebi pomoći nema
Svetosavci radite prekovremeno? Imal sendwicha?