Komentari (418)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadamo se da nema poginulih
@alibaj, užas. Ovo ne valja nikako.
Slave Dodikovi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo je djelo Dodika 100% jer je rafinerija ekonomski propala. Sad ima razlog da proglasi stečaj i sakrije svu korupciju jer fabrika je kao uništena. Preko ove rafinerije su oprane milijarde maraka ukradenih iz budžeta, kao i novac od reketa, droge...
600+ miliona duga
Bolnica u Slavonskom Brodu je na stand by jer bolnica u Bosanskom Brodu ne postoji, posto predsjednik genocida mora imati avione i helikoptere.
i onako je poslovala sa gubitkom
1. Ukrajinci zbog sranja sa njihovim skladistima municije 2. Putin rjesava zagadjanje u Slavonskom Brodu koje je obecao Kitarovicki 3. Dodik rjesava ekonomski rafineriju i gubitke koje nagomilava
Ovo je nekad bila najmodernija rafinerija u bivsoj YU, ono kad je sarajevski Energoinvest napravio i prije nego su je vlaski odmetnici ukrali.
Inace za zapis’ik, Bosanski Brod nema bolnicu, dok laktaska baraba avionebi helikoptere mjenja kao cipele.
treba uvesti vatrogasce iz Rusije podhitno
@svabo1311 Ne samo njih, nego i bolnicu.
Sad neka u slavoniji vide kako je kad dimi i smrdi. a ne ono sto pricaju suplje
Nadam se da nece otic na Slavonski Brod.
ovo su oni sto su iz engleske dosli da vjezbaju silu po BiH
Tako to ispadne kad izdoktrinirani neuki i nacionalistički nastrojen narod ponovo izabere na vlast prochetničkog seljoberskog krkana dodika, umjesto nekoga tko će im osigurati prosperitet, modernu tehnologiju, radna mjesta i plaće dostojne čovjeku.
Plan B?
Koridor prema Slavonsko Brodskoj bolnici bio je otvoren i spreman za prihvat povrijeđenih, u bolnici je bilo spremno 10 kirurga sa svojim timovima. Vatrogasne jedinice bile su spremne i još uvijek su da prijeđu u Bosanski Brod ukoliko to bude potrebno.
@engineerats Od kud ti ta informacija?
remontuju je.
A reče fino Dodik ko ebe specijalce...zelen ko zelena trava...a u njoj se fino spava...ko medo brundo...
lepa sela lepo gore
bravo nek sve izgori oteli su to od BIH i dali rusima za bjedne pare
Eto vam Rusi, je3o vam oni ma4er zaostalu.