Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li to on rekao "poslati ih u p. m."? Ili geografski odakle su došli?
I Mostar je pod blokadom preko deset godina. Gdje njih poslati?
Ja boze dragi glupog covjeka.Pa jel babo mu ostavio u nasledstvo ovu drzavu pa da vracas kuci nekog.Jadna je ova drzava sa takvima.Haha gluplhe stvari nisam cuo,ovo su demokratski izabrsni predstavnici,samDodik 400.000 imao glasova a ko je ovaj debil,koliko je imao glasova i kako je dosao na ovu poziciju,politicki sda uhljeb obicno.
Vehabović je jedan od najboljih ljudi koje imamo na raspolaganju. Čovjek koji poznaje pravo i nosu svoju domovinu u srcu gdje god da ide. Kamo sreće da su sve sudije u BiH kao on, i da imaju taj nivo integriteta i inteligencije.
Srbi su toliko zarazeni nacionalizmom ds nevide Koliko ih je ovaj stakor pokro
"Poslati ih odakle su dosli ..." 'naci u 3 p.m. 😂
Laki je malo nervozan. Sve ih je poslao u PM jer niko od naših jahača nije došao sa stane.
U ratu se plaće na sve tri strane
Dodik manji bh. enitet vodi u nestanak. Treba ga pustiti do kraja, ako treba i zamoliti, hajde Mile odcijepi se sta vise cekas pobogu. Tvoje je proslo jarane, krajnje je vrijeme da budes zbacen sa politicke liste i ti i slicni tebi!
Treba ih poslati tamo odakle su dosli , u p. m.
A ja suda... neki Vehabovic presudjuje, komedija ziva
@alanford1911 komedija za tebe, ali za druge, odnosno za normalne, čovjek na visokoj funkciji
@alanford1911 Pa da neće neki "Ratomir" ili "Krstahija" ili "Kristo" hahah
Blokirati im racune, kao i od blize familije i rijesio problem. Usput im naplatiti sve troskove nastale zbog blokade.
Cekamo Dejton 2, sve je blizi. Hvala ti Dodice!
Vahabović treba da radi za one koji su ga izabrali a ne da zabavlja na populistički način. Od njega se traži razumjevanje parlamentarne demokratije i da tako radi, da parira Dodiku i društvu a ne da se žali. Nije ga niko izabrao da se žali
Bošnjačka politika od 1996. godine, help, help, help i opet help...pa pokazite vec jednom zube i ponos...
@inspekt jesi siguran da hoćeš vidjeti nečije zube? Kad-god vam ih neko pokaže, osakate vam pola naroda, a u novije vrijeme potruju vas radio-aktivnim bombama
Poštovanom studiji Gospodinu Farisu Vehaboviću, svaka čast!
Ma farise naše su sudije i krenule od šumokradica,jedino su tu sposobni.