Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kapaciteti su manji od realnih potreba. Sistem je projektovan za 16 000 stanova i u njega 30 godina nije ulagano. U međuvremenu su priključene nove zgrade i zato dolazi do kolapsa. Naravno, cijene su veće. Centralno grijanje je vjerovatno jedina firma u državi gdje je još uvijek na snazi onaj stari sistem rada, radi koliko hoćeš, dobiješ koliko ti treba. Čak ni u državnoj službi nije kao kod njih
Ko je vodi dobro ikako radi.
EU ENERGETSKA ZAJEDNICA NE PREKO ŠĆEPINOG MINISTRA DŽINDIĆA OBUSTAVILA GRADNJU BLOKA 7 U TZ. SA NJEGOVOM IZGRADNJOM SMO U NAREDNOM DESTLJEĆU MOGLI BITI MIRNI. OVAKO BLOKOVI 4 I 5 AKTUELNE TERMKE U TZ SU NA IZDISAJU I OD SADA ĆE OVAKVI KVAROVI BITI ČEŠĆI, A KROZ 5 G. PLAĆATĆEMO STRUJU 5 PUTA SKUPLJE NEGO SAD JER ĆE NAM USKORO DOĆI ONI ŽBIROVI IZ EU K KAZATI: ZATVARAJ I RUDNIKE - A MI KAO DOBAR KANDIDAT ZA EU ĆEMO TO I UČINITI.
Ovaj mjesec, za grijanje ćete dobiti cvaju. Ni marku više
"Oko mene rastu čempresi i drot, Večeras imam party, a ujutru trim..."
Gledaj ti sivila
Problem ce svakako biti veci iz sezone u sezonu,ukoliko se nesto ne rijesi na vrijeme.Pored Tuzle koja se znatno prosirila,zadnjih 15-ak godina je i Lukavac spojen na sistem daljinskog grijanja.Lukavac se prije rata grijao parom iz fabrike Sode,i lukavcanima nije ni bilo u interesu da se vezu za termoelektranu,jer placaju nesto vecu cijenu grijanja od tuzlaka.Sada vjerovatno dolazi do problema preopterecenosti sistema,sto nikom ne ide u prilog
Svako malo nema grijanja u Tuzli.Sta je problem.otisao Jasmin ostali problemi.Sta radi VD GRADONACELNIK ili mozda ne radi subotom.
Komunjarabad
Drzi se ti svojih pizdicha, ljakse....
Selo zakon ❤️
Tako je to kad Hodža i ANdelija zapošljavaju kadrove po TE. Misle kad se zaposle da ne trebaju raditi samo da dolaze na posao i dobijaju platu. Dabogda skroz prestalčo grijanje, a Tuzlaci kad se smrznu nek se sjete politike zapošljavanja, Hodže, DF-a i SDA:
Putin garant!
Kvar na plus 14