Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne želimo ih blizu naših kuća niti naših sestara, majki, kćeri ... ovo nisu nikakve izbjeglice , ovo su banditi i probisvjeti koji napadaju sve redom... po Sarajevu su vec pravili haous, a tek ćete da vidite šta slijedi. Nadam se da ce se narod organizovati i suprostaviti ovoj pošasti, jer je evidentno da su nas političari prodali za 50miliona eura iz EU.
Dok naša sitotinja po ovoj kvazi državi hoda plačući, bitno da vam terotisti idu pjevajuči. Nabijem vašu fržavu na quratz i sve vezano za nju. Dabogda se uništila sama, a hoće.
@fbUser1575889609 Ja se nadam, sto prije.....
Svi kažu "Mektić glup, nepismen, a Mektić klepio dobru paru na migrantima i više mu politika i ne treba. U RS-u ionako niko neće glasati za njega. Jedino da pređe u SDA, pa da Bakir naredi, ko što je naredio da se glasa za Komšića. Vidi koliko nam je braće doveo. To ni rahmetli Alija nije mogao.
Haha migranti usli pjevajuci,toliko im je dobro i toliko ce im bit dobro da su usli pjevajuci ,a vi trljate ruke evo para iz EU za migrante koje ce te vi uzet za krpljenje proracunski rupa.
Dosao iz Holandije da nam komanduje gdje ce sta biti. Napravili kamp kod osnovne skole koja ima 600 ucenika. Dokle cemo mi trpiti ovo?
što bi rekli...najebali smo !hrvati su izlobirali da maknu migrante što dalje...aferim za našu vlast a tebi domaćine mektiću svaka čast...ilidžanci te vole....
Pjevali We will come back!
Pa zar si ti jos na slobodi hajvanu prnjavorski. Bolje ti je da kupis trenerku komotnu za zatvora. Reci Rizvi da i on kupi jednu.
Pojasnite narodu zašto migranti ne mogu u RS i u obje Hercegovine. Naravno prvo krenite od prvorođenog-prijestolonasljenika od milja ''riđobra-GA-dog''.
Zakupili desetak privatnih autobusa umjesto da su migranti za Sarajevo transportovani vozovima željeznica FBIH kako bi se smanjili gubici, i to ne običnim nego Brank o vić - TAL-go vozovima.
Laž, sve je bila laž, svaka tvoja (slatkorječiva) riječ bila je laž... Sve što se govori najmanje 2 godine je jedna velika laž. Ko su kreatori ''problema sa migrantima'' nije teško dokučiti. Na balkanu se ''kolje tele zbog po kile mesa''. Objekti za migranstke kampove su privatni poslovni objekti ( BIRA, MIRAL, SEDRA) koji su se iznajmljivali uz mjesečnu EUR zakupninu a problem je juče pravim imenom nazvao ambasador SAD ''korupcija, korupcija,korupcija''.
Puna mi kapa života,razmišljam da se bacim u Drinu
bolje će im biti nego 2/3 nas napćenih koji smo ostali u bih
Mektić jedna od najvećih štetočina u BiH u zadnjih destak godina
bilo kako bilo jedan po jedan ce prelaziti preko granice, pa sanalizljiviju su oni od svake granicne policije
Fuj kakve ublehe iskenja ovaj Van ader Karina,a Mekonja kao nevin i naivan ...
Doveli nam "braću" u dio federacije gdje žive bošnjaci. Eto vam ih pa ih vodite odakle su i došli.