Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopovi
Ako je Šmit mogao u izbornoj noći mijenjat pravila, MOGLI SU I ONI! - čuj Šmit da svira u 95 minuti promjenu pravila, Oni koji su dali više golova zapravo su gubitnici jer smo igrali KO MANJE!!!? Dom naroda po jednom a parlament po drugom popisu A oba odgovaraju HDZ u ........Što ti je sreća!?
Kolonija
Bosnjaci pljuju Ustavni sud BiH. Najznacajniju instituciju BIH samo sto im se ne svidja odluka. Ista matrica pljuvanja drzave BiH
Ovo nije odluka, ovo je odgadjanje odluke. Pod pritiskom stranih ambasada.
SRAM IH BILO. AKO SUDI NE ODRADI SCHMIDTOV APARTHEID, ULICE TREBA UZETI SVE Y SVOJE RUKE I TO IZBACITI. NAMETANJE BOSNJACIMA NA SILU OVOG FASIZMA APARTHEID, OVO JE POTPUNA PROMIJENA DAYTONA, OVO JE PREVARA, ZA OVO TREBA BOSNJACKI KONSENZUS I TO POTPUNI!
Opa oni ce ovaj lopovluk potvrditi, covjek ne treba biti uopste pravnik oko ovog pitanja. BiH je vec nanesena steta nismo ni demokratija ni pravna drzava, suce treba poslati da ponovo polazu ispite za svoja zvanja i smjeniti ih.
Pa dokad je odgodio
Da ima ijedan bošnjački političar muda,pa da glasa za odlazak OHRa,da glasa za prestanak putovanja prema NATO i EU.Treba se okrenuti tamo gdje su interesi.
I ove sudije sebi prvo navuku ludjačku košulju pa idu na posao. Volim Bosnu moju komplikovanu koje nigdje na svijetu nema.
Kome nije jasno da BiH vladaju stranci taj je lud hahahah
Cuj van Apstraktnog nivoa. Pa nismo mi Svemirci sa Apstraktnom drzavom.Hmm.Ili jesmo!.
Sve je ovo odradila međunarodna zajednica. Oni neće dozvoliti bilo kakvo odgađanje formiranja vlasti.
Na Indexu.hr piše da je odbijena njihova tužba. Znači da su sejdo i džafer pušioničari
Prpa!
Ovaj ustavni sud koju god je odluku donijeo, nikad nije ispoštovana. Čak šta više, se u inat radilo i protiv tih odluka i nikad policija kao izvršni organ kojoj zakonodavna vlast treba da naređuje nije djelovala. I o kakvoj pravnoj državi mi pričamo. Džaba sjede tu.
Nisu u stanju znati sročiti običnu apelaciju i žalbu.
Kakav sud kakav racku
Politicki sud. Najlakse odgoditi dok se ne formira nelegalna vlast.
Ove četiri posljednje mandatna legalna
Sudovi ne poznaju apelacije. Samo tužbe.
Kmeee kmeeee , sta kaže Sejdo?