Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li se vakcine prodavati kod nas u bingu prepravit ce cok trajanja
Hoce, kasirka ti zabode u desno rame, ako si u RS-u onda u lijevo
Hoce dobijes 2 + 1 gratis, Bingo ima ugo or sa Vucicem da prodaju ove pred istek roka 😂
Srbija je ovo mogla i drugacije rijesit. Mogli su jednostavno prodati nekoj drugoj drzavi, ipak su vakcine placene novcem njihovih poreznih obveznika. Ne znam cemu ovi negativni komentari. Niko nije natjeran u Beograd.
Kojom brzinom su napravljene, tom brzinom i istice rok... Osim ako nisu godinama u skladistu cekale na pandemiju...
Ne bih da koristim Astru iz Zenice kojoj je rok pri kraju
Ma nije to da ističe, nego to vam je ono "best if used by". Znači, poslje 29. je efikasna 60%, a prije toga kao 70%.
da se ne bace
Trebaju znati da bocka nije lijek
nije nego je prevencija
Pitanje je veliko da li će kod nas u Sarajevu i Federaciji ikada biti vakcinacija. To če ići stihijski, zdravstveni radnici, a za ostale će prije doći neki prirodni imunitet. Bit će i sakrivanja vakcina i poznatih marifetluka.
Ne bih otisao tamam sutra umro...
OVO VAM JE ISTO KAO KAD JEDETE TORTU KOJOJ ISTICE ROK I ONDA VAS POZOVU DA POJEDETE MALTENE VEC POKVARENI SLAG. ONI KOJI SU TAMO OTISLI, ZASLUZUJU DA BUDU VAKCINISANI SKORO « POKVARENIM SLAGOM ». S TIME STE OTISLI NA NAKLON VUCICU.U ISTO VRIJEME VAM RUSE DRZAVU U BOSANSKOM BRODU!
Pa srušiše li je sa Pelješkim mostom?
FGR-ovci su veci dushmani Bosni i Bodnjznima od posrbica i pohrvatica koji hinjski izazivaju i ruse BiH, kao na Peljeskom mostu i Bosanskom Brodu!
Ovaj tekst nam ne govori ama bas nista. Stvara neku sumnju a ne daje bas nikakve odgovore. Ljude smarate i brinete. Imate li zrna odgovornosti i ljudskosti?
nedočekali ramazan, amin.
Lijep je ovaj gest Srbijanca. Dobar je svaki pokusaj izmirenja naroda na ovim prostorima.
Dok ti jurisaju udruzenim chetnchko-ustashko-ruskim snagama na domovinu kod Bosanskog Broda?
Eto šanse za Fikreta malinu da ih u ponedjeljak kupi ispod cijene i već u utorak da ih Fadil dočeka na aerodromu. U srijedu da im Sebija briše rokove i možemo se vakcinisati od četvrtka
ovako Vucko dolazi do brojke od dva miliona vaksera kad nece srbi trosi ih na susjede da izgleda kako je srbija prva u evropi po broju vakcinisanih
Ja i?