Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poglrdaje na tviteru (radio Genova) sta se zbiva u Francuskoj, Holandiji...za te nemire i ne znamo, jer DEMOKRATSKA Europa nece da znamo!
sta se zbiva u NL? Ja sam momentalno tu medjutim nista ne vidim
@R3HAB kao sto napisah evo me u Utrecht-u ali ne vidim nikakve nemire
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nikad ne treba u inat raditi stvari koje ne bi željeli da se nama rade. Svako normalan bi trebao osuditi iživljavanje i ubijanje teokratskog režima nad narodom Irana.
Ma ko vas vise jb ne trebate nam ni vi kao EU niti NATO ako cete nas tretirat kao palestice i ugrozavati u vlastitoj drzavi. Mrs stoko jedna odavno ste rekli svoje misljenje o muslimanima preko orbana.
OVO NEMA NIKAKVE VEZE SA IRANOM, OVO JE JEDNOSTAVNO MALA PODRSKA IRANU ISKLJUCIVO JER ZAPADNJACI PODRZAVAJU CHETNICKU I USTASHHKU STRANU!
STA JE SLJEDECE, PODRSKA RUSIJI?
Kakvi mi,ubijeni i mozak,mi nismo u stanju da osudimo silu i nepravdu nad sopstvenim narodom a inače nemamo empatoju ,ono bpli na ku.ac izakoga,mi hlas ne dižemo nizašta
S vremena na vrijeme pročitamo ovakve i slične nebuloze koje dođu iz Europe. I šta čovjek da učini osim da se pošteno istovari 🌰
jel eu zao sto nije osudila i u keniji, koga briga za iran a jos vise za keniju
I nama je zao sto Ured EU nije osudio Schmidtovo podilazenje i davanje ustupaka HDZ-u.
Jedite g...a
To je stvarno čudno kako pozicija BiH kao demokratske zemlje nije tu jasna. Predstavnink pri UNu ne donosi samostalno odluke, već ministarstvo vanjskih poslova sa dogovorom u predsjedništvu. Nije valja i Bećirović lobirao protiv rezolucije. Za Dodoka i Komšića se ne treba čuditi. Iran je saveznik Rusije.
Sjedim danas na kafi sa ovim poznanikom, inače kadrom SDA, kaže da nema zapad pravo Bosni govoriti treba li osudjivati druge islamske zemlje ili ne.
Bosna nije država I nije islamska
Sva filozofija medjunarodne zajednice je ne bušiti gdje je tvrdo. Zato niko ne udara po genocidnim i uzepeovskim projektima nego ustupke traže od 'merhametli naroda'. Dragi Bošnjaci, cijenim merhametluk ali je u politici to žestok hendikep. Nisam za radikalizaciju ali je to nažalost neminovnost u jednom desničarsko-islamofobnom okruženju.
Eh koje licemjerje. Cuj BiH kao nije osudila nasilje u Iranu.Nek' ste vi gledali 4 godine masakra ,stradanja,zlocina raznoraznih i genocida ovdje,i to je ok.Ali,nije osudjeno nasilje u Iranu,gdje ces to?Pa to je nesto golemo za globalni plan.
nama je zao sto vi podrzavate aparthejd nad bosnjacima u nasoj maticnoj zemlji bosni kojeg provodi vas herr smit
KOMŠO LEGENDO NAŠA, SAMO NASTAVI RASKRINKAVAVATI LICEMJERNI ZAPAD, A NEKA TE MARFIJEVE I ESKOBAROVE PUDLICE I DALJE ZOVU SEJDOM. ONI NISU SEJDE ONI SU PODGUZNE MUHE TZV. MZ-e.
Ured je licemjeran
Uopsteno, svaka sila je suvisna, prema djeci, roditeljima, zenama,muskarcima, svaka. Pojedinacne osude su tendeciozno segregirajuce!!!!!! O tempora, o mores, ooooo….licemjerje