Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ma koji muzej historijski? pa zar u zemaljskom nije ta istorija prikazana, a zar ovo nije muzej revolucije. bio. zna li neko uopste radil taj muzej ikako i imal se sta u njemu vidjet?
komentar
Ma dobro je to mislim,ali kome ce onda pripasti pare kad se naplati odsteta od cetnika,oni su to sve rusili i palili i oni ce na kraju i platiti.
Bas mije drago , a evo predlazem gospodinu Muhidinu Hamamdjicu da Sarajevu , BIH treba jedan zabavni park, tipa EVROPA PARK, vecina koja zivi u NJEMACKOJ znaju za ovaj park, ili DISNEY LAND u PARISU , USA . Tosu tipovi parkova gdjese svijet zabavlja cijo dan, i mnoge zemlje ucesnice prestavljaju svoje prestizne proizvode i tehnologiju za zabavu. Evo gospodine MUHIDINE stupite u kontakt sa AMBASADORIMA iz EVROPE , ubjedjensam dace projekat uspjeti, i takav projekat omogucijobi na stotine novi zaposleni .Predlazem i naziv za novi zabavni park u SARAJEVU SANDJK PARK ili BALKAN PARK.
ni to ne mzemo bez medjunarodne zajednice
Zasto UNESCO? Pa kad se na otvaranje mosta moze spiskati 10 miliona valjda se ima za obnovu muzeja. Svasta.
E pa cini mi se da bi to mogao biti dobar projekt, ali bolje je bilo da su ulozili te pare za ocuvanje nekih drugih historijsko-kulturnih naslijeda Bosne i Hercegovine.
Mashala sto ce se neko naklepati!!