Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U SAD mito kroz formu lobiranja dozovoljeno, sve dok ti ne pronađu neku rusku, kinesku.. vezu. Tada si ga završio. Najveći bludnik grada Čikaga.
Nasim levatima nedaju ni da lobiraju
Pa zar Selmo dosad nije u zatvoru, gledaj ti šta sve rade, kad će osoba F je N u zatvor, jbte dokle je to došlo, SDA kadar sve teški kriminalac
U SAD je lobiranje sastavni dio politike ali.... Mala je razlika između korupcije i lobiranja, samo lobiranje ima svoja pravila a kad se ne igra po pravilima onda je korupcija
Ma hajte molim Vas ... da kadrovi SDA poput Selme Cikotića buud umješani u koruptivne radnje. I to kadar Bošnjaka radio koruptivne radnje u ime Rusa????? Pa imali ta SDA granice????
Polako ali sigurbo Bosniziramo dunjaluk. Ozbiljni protivnici au nam skandinavske zemlje, Singapur i Japan. Njih kada preobratimo na masovni Boshnjo style korupcionizam svemir nam je granica.
E moj levatu, ti misliš da je Bosanac izumio korupciju prije nego što su to Amerikanci...?
SAMO SU SILAJDŽIĆ I LAGUMDŽIJA ZNALI OVE ZAPADNE NAPUHANKE OTKANTATI I POSLATI IH GDJE IM JE MJESTO. A DINO, NN, I FORTINJIO IM SE KLANJAJU I VJEŽBAJU KOD NJIH REKTALNI ALPINIZAM.
Kaže poslao ga Escobar.
NAŠI SE KLANJAJU PRED OVAKVIM TIPOVIMA KAD DOĐU - MISLE OVI SU S NEBA, TE DA ONI ZNAJU ZA KORUPCIJU SAMO IZ NOVINA. EVO ONAJ DESPERADOS ESCOBAR JUČER PONOVO TRUNIO O KORUPCIJI U BIH (NARAVNO MISLEĆI NA TO KAKO ĆE JOŠ VIŠE KAZNITI MUSLIMANSKU KOMPONENTU VLASTI), A ZA ISTOG TOG ESCOBARA SRĐAN NOGO, POSLANIK DVERI, KAŽE DA SU MU U BG NA SPLAVOVIMA PODVODILI ŽENSKE. ZAŠTO JE DODIK OD....AO ESCOBARA, PA ZA TO ŠTO ZNA ŠTA JE SA NJIM RADIO PRIJE 20 G.
samo pare baki vrte svijet
Nece Cikotic to su SDA postenjacine.
A palmer,eskobar i murphy s kim se oni 9nda sastaju
Opa, ma da. Zna se kako su Bošnjaci isposlovali mnoge stvari. I Selmo se ponado da će se vječno tako nastaviti. Izgleda da neće.
Pa 20 godina traje sustavno podmićivanje dužnosnika međunarodne zajednice od strane bošnjačke politike. Ali svemu dođe kraj jer je FBI provalio sistem i već se osjeća gubitak međunarodne podrške a posebno podrške SAD-a
Joj levata u pm
Šta ti je bošnjo, odma ga prijavio...
Dobro smo ih naucili.. The money drills where burgija can't...