Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijedan od vas ne postuje ni minimum mjera - pocrkajte.
Pobuna ljudi sto nisu otkucali 5 fiskalnih racuna u kafanama a sada od drzave traze Pare
zatvaraj Forto pa nek kmece do sudnjeg dana 😎
Tebe treba zatvoriti u podrum pa da kmečiš.
E Forto će vam ono pravo pomoći
Kako svi zamisljaju da ugostitelji obrcu milione,pa svi otvorite sebi pa obrcite kad je tako lahko. Ovo za racune najbolje je ne komentarisati, kad kupujete online sa raznih stranica, gdje vam je racun, ne vidim da pisete peticije kako isti zakidaju drzavu. I to ono full, feninga drzavi ne daju. I da smo tako savjesni i moralni pa Metropolis, Vatra ne bi mogli imati promet koji se spominje jer im niko poslije one afere ne bi usao. Ali jok vazda puni ko sibica. Sto? Jer smo svi puni kompleksa.
Forti jedno lizalo. Sjedi 5.
Ovo je najdebilnija Vlada ikad, igdje na svijetu !! Et!
Sutra če te dobiti opomenu da morate u roku 10 dana platit porez. Mamu im nabijem.
Sta je ugostitelji, malo vam neplacanja poreza.Neprijavljujete radnika,kulucite ih kao robove.Sad glumite gladnove a vozite bijesna kola.Zaduzili ste se na kocki i prljavim poslovima pa bi sad da neko place za vama.
Veze ti nemaš!
forto=four two= 42 =4x2=osmicaaa
Evo samo da Forto sastavi jednu recenicu pa ce je procitat javno, jer ce pogrijesit nesto u direktnom obracanju
Sve radnike poslati na biro i da naplate sa biroa 1000 km da dal bi nastao kolaps na budzet? Majku vam J.... u p... sve RADNIKE POSLJE 2 marta na biro poslati!
Kad skole mogu bit zatvorene, mogu i kafane i restorani. SDA je svela odgovornost na kantone, a oni se povukli u misju rupu..
Jadni Budnjo, kmeeee...😄😄
Niste najavljivali proteste dok je SDA vladala a tad je bio lockdown.
Pa nisi ti bio ni na jednom protestu