Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Himmler bi joj se divio
Upravo ju je to trebala Emela pitati, je li to znaci da i himler and co zasluzuju da ih se rehabilitira? Ono, odsluzili kaznu pa cemo ih docekati uz ovacije?!
džaba se njivi nikšiću obraćate, on je isti ili čak i gori po tom pitanju, njemu su vojnici genocidne rš braća, on ih hvali, isto i za uzp hvo, njivi nikšiću samo Bošnjaci smetaju, komunjarsko jugobalijska posla
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako da se ogradi kada je Coviceva sluga. Ne smije on gazdi ni sat na ruci pogledati.
I takvi su svi. Dobro znaju zsto su dobili pozicije.
džaba se njivi nikšiću obraćate, on je isti ili čak i gori po tom pitanju, njemu su vojnici genocidne rš braća, on ih hvali, isto i za uzp hvo, njivi nikšiću samo Bošnjaci smetaju, komunjarsko jugobalijska posla
Kako ce trojka koja je pojam kompromisa da narusava svoj podanicki odnos spram covica, kakoo?
Ova Vlaisavljevic kao prijasnja vlasnica javne kuce iliti kupleraja, koji joj je i u glavi!
mene bi bilo stid da velicam bilo kog ratnog zlocinca i uvijek osudjujem prvo presudjene zlocince iz reda svog naroda, ali eto, valjda smo mi ovakvi pogresno vaspitani, sta li vec
inat ministrica u reziji jedne stranke da prkosi dolijeva so na ranu napacenom narodu
Ne treba se ogradjivati nego se uhvatiti telefona i zvati ljude da je smaknu sa pozicije.Ne može čovjek biti bivši Hitler, pedofil ili piroman. Ako nije više zatvorenik i država ga ne tereti to ne znači da treba da bude dio vlasti. Nije potrebno praviti budalu od sebe i od naroda da nešto postigneš u životu. Mičite idiote sa vlasti sve da su mi ukućani.
Sta on ima s njenom izjavom? Ovo su licemjerni pokusaji da se neko blati, posvadja, a sve za neciji interes.
Ja sam mislio da je ova Sanja pametna, kulturna, I obrazovana dama. A ono teška r....ja.
Nije pametna, kultuna i obrazovana. Ona je karijerista koji ima veoma razvnijen instinkt za samoodrzanje. Zavrsila je skole, ima doktorat - to je tacno. Ali nije kulturna ni profinjena
on je imenovao kako da se ogradi
Krmojebačica zvana sanja
Nije Niksic kriv sto su ga postavili za premijera.
Poserem ti tu žutu glavu kujo i familiji i oca i mater ... Pogani fašistička
Ova krava bi sama od sebe trebala dati ostavku. Ako je ne imjene onda je poruka jasna.
Sanja Vlaisavljević,rođena Bucalo,od majke Džemile,suprug Ugo zarađuje hljeb kao profesor na Sarajevskom filozofskom fakultetu,ukratko!!
Primitivci. Nisu naučili iz ovih srbijanskih slučajeva do čega dovodi veličanje zločinaca, kriminalaca i ostalog otpada. Džaba ti elegantno odijelo kad si u duši krkan.
Trojkasi dobili sadake socijalna ministarstva, a hDZ obrazovanje, kulturu, zdravstvo, ….. sramota postadosmo manjina u vlastitoj avliji, a sve zbog alavosti, pohlepe, i invalidne kolicije. Dole ovakva vlada !!!!