Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste hrabri kao sto pricate.
stoji i ta konstatacija s jedne strane ali s druge strane i cinjenica da su 20 godina odrzavali te skupove na koje niko od nas nije reagovao. gdje je bila nasa hrabrost da razjebemo tu papazjaniju?
Cetnicki simbol u Visegradu je most Mehmed Pase sluzijo kao klaonica civilnog nesrbskog stanovnistva . Mnogi dokazi su i nece se nikad zaboraviti i uvjek ce se pominjati vasa zlodjela cetnicka bando .
Nemože se proći od Turista,tolika je gužva
Hahaha…turisti u Visegradu.Iz Japana i Svedske sigurno,dosli da vide cetnicku bagru i grad poznat po svirepim zlocinima.Hebo vas Kusta!
Sve fasiste treba zabraniti, na svim stranama. Kada se oni pitaju majke pokapaju djecu, dosta ih je.
Mislim da ovo zasluzuje aplauz i pohvale da se napokon ide dalje , glupi su komentari koji izazivaju revolte.. mislim da nekada i druga strana trazi belaja nazor
Još spavaju zimski san, najeli se slanine i napili rakije! Prde i smeđe!
Ono sto se kaze, prpa.
Nema stoke,nema stočne pijace.
I danas ce oni napraviti tamo sranje pod izgovorom da su to uradili bosnjaci kako bi sav ovaj isplanirani scenario poceo..pratite samo i vidjecete
naravno, i trebaju da budu turisti, a ove smrdljive spodobe zauvijek poslati u pm
nema smrada, gofana i sljama da se okupe...
Prepali se NATO aviona kao onaj iz Italije neki dan hahaha. Ko zna koliko još lete iznad eresa. Samo posmatrati 👁️👁️
Za shomy625 Opet spinujes i manipulises. Idi bre na kurir informer poskok i sl tamo ti je mjesto. Sam sebi si odvratan koliko lazes. De se malo informisi. Pozdrav od jedne i jedine🇧🇦!
u lijepom starom gradu Visegraduuuuu
Imaju online skup.. do sad ih ima oko 10-tak
Visegrad stari drevni bosanski grad. Svi istjerani iz njega koji nisu karoatski zohari. Srpske pudlice tkz. cetniici