Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E da vidimo PREDIZBORNA obecanja
@Labudovec Isto kao što su SDA-ovcima u Dejtonu bili bitni samo sarajevska predgrađa i Ustikolina. jbla vas ona.
@Labudovec lizem ti kcerci dojke
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nemojte nas izdati i prodati dušu đavolu.
Ne u koaliciju sa SDA! Ja mislim da oni razmatraju ulazak u vlast, ali bez SDA, sto ce biti tesko zbog "preletacevica". BH blok+SBB+1 (NP ili NB ili ...) imaju vecinu u odnosu na SDA, ali moraju onda u vlast s HDZ-om, zbog doma naroda. Neka idu u opoziciju. Podrska interesima BiH se moze dati i dizanjem ruku iz opozicije. Kako su u RS svi slozni i vlast i opozicija kada su interesi RS-a u pitanju, tako moze i BH blok.
MLADA je spremna za ORGIJE !!!
Protiv su dinovci i scepovci jer odoše iz vlasti, koje su se jedva dočepali .Dug spisak neprijatelja i interesdzija
Šta ja zaključih čitajući ove komentare? Protiv su:cetalji i uzpovce, što je razumljivo, jer su oni jači sto je strana bh patriota slabija.Protiv su nekakvi nazovi ljevicari,iako ni sami ne znaju zašto. Vjerujem da su po vjerskom opredjeljenju ateisti, te za njih koalicija sa SDA asocira, ne daj Bože ,na džamiju, što nema veze sa pameti.Protiv su oni koji imaju koristi od ovih mini partija koje se sada udružuju, kao mala raja iz SDPa.
Skidam kapu NS-u na stavu, pošteno, a sada pravac opozicija !!!
Dosta, dosta ti si cetalj i ne mesaj se.Cuvaj ovce.
jel ost'o sam Kojovic u BH bloku
u pozadini ide pjesma....oj drugovi jel vam žao rastanak se primako......
majmuni jedni nisam 16 godina izlazio na izbore i prosle sam dao vama glas samo zbog te vase Gradjanske ideje - BH Bloka i mislim da su mnogi drugi isto tako, a gledaj sad kad levati udjete u kolaciju nacionalnim strankama da bi ugrabili fotelju MRS svi ste isti SMRADOVI
@LloydZehn glasao ti za mater kontam ako joj dam glas naguzicu je :D
Nakon ovoga će biračima ljevice biti jasno za koga treba glasati. Ne postoji "odbrana države" sa onima koji je zadnjih 25 godina "brane" i koji su je doveli u ovo stanje. Nema nasjedanja na fiktivne krize zarad formiranja vlasti. Ne postoji koalicija sa onima koji su te preveslali kao ovcu u stadu. Principi se ne smiju prodavati kako kome zatreba! Bolje danas opozicija, a za 4 godine trostruko jači!
I odluka o gašenju SDP BiH koju je Komšić u vakat predložio je bolja od odluke da se koalira sa SDA. Ugasite SDP i recite kadrovima koji žele fotelju neka se slobodno učlane u SDA ili PDA. Samo ne činite to.
LIJEVI NAPRIJED, OSTALI STOP
Da dižu sebi paušale za 500KM ?!?! NA OVO DA PRISTAJU, OVO JE ODBRANA DRŽAVE?? OVCE BEKANSKE NIKAD SA LOPOVIMA U VLAST!!! https://www.klix.ba/vijesti/bih/zastupnici-u-sbk-sazvali-hitnu-sjednicu-da-sebi-povecaju-pausale-na-1-000-km/190205079
@Labudovec idi brankoviću daj hljeb što jedeš svega ti pa piši nešto
U koliko SDP BiH ode u vlast sa SDA mislim da ce biti reda za ispisnice odmah u jutro. Sramota je i zasjedati po tom pitanju, ovo mrcvarenje sa Da ili ne je dovoljno da se ispišem iz SDP BiH. Ali da vidimo jeli Nermin Nikšić Zlajin a time i SDAov igrać. Na potezu je. Samo ga je DF kao dio BH bloka već iznevjerio u SBK oko izbora u Dom Naroda FBiH. Nermin sanja o BH bloku dok se on urušava kao kula od karata. Nermine nema BH bloka.
SDP i DF zašto niste podržali Madura?