Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemam nista protiv Turske, naprotiv, volim otici kao turista kod njih, ali brate, ovo je pretjerivanje. mi u Bosni obiljezavamo godisnjicu pokusaja vojnog udara u Turskoj???WTF...ne znam, mozda nisam upratio, mozda je bila negdje vijest...ali, ja nigdje ne procitah kako je u Istanbulu ili bilo gdje kod njih, obiljezena godisnjica genocida u Srebrenici?!
Nevjerovatno sta mi dopuštamo, postali smo pravi vazali Turske!!!
moj glupi narode, nikad pameti nećes doći!
Ćaća se vraća rekli bi u hrvatskoj Sve demokratski i ufino...kažeš "ups Gulen" i nema te ...୧(^ 〰 ^)୨ :-)
Sramotno je koristiti sportska zbivanja za promociju političkih ideja!
Erdoganovi omladinci....jos fali stafeta.
Sta nam je SDA ozbezbjedila u glavnom gradu BIH: Od grada najbolje rock and rolla i festi postali smo grad u kojem ti pisu kaznu zbog pive u parku, grad u kojem 20 godina ne postoji bolji klub od Sloge. Grad u kojem se drugaciji biju i bodu nozem, grad u kojem je gradonacelnik Abdulah Skaka. Grad u kojem je redukcija normalna stvar i grad koji se gusi u smogu.Grad u kojem gradjani i studenti ne protestvuju. Grad nargile i loseg javnog prevoza
nemam nista protiv Turske, naprotiv, volim otici kao turista kod njih, ali brate, ovo je pretjerivanje. mi u Bosni obiljezavamo godisnjicu pokusaja vojnog udara u Turskoj???WTF...ne znam, mozda nisam upratio, mozda je bila negdje vijest...ali, ja nigdje ne procitah kako je u Istanbulu obiljezena godisnjica genocida u Srebrenici?!
Koja ironija.
Ja sam konto da će svi učesnici trke biti brkati
koja ste vi stoka u BH, Truska nikad nije bratska zemlja BH nego okupatorska zemlja,, dosla pobila i onda na kraju se povukla da bi i dan danas Bosanjaci bili ubijani u ime turaka,,, sreca sto nezivim tu da slusam i gledam ta vasa sranja....
Pravi Bosnjak vam nikada nece niti smije oprostiti sto ste na politicki, kulturno i svakako potpuno degradili ubijanjem na hiljade najboljih Bosanskih sinova prije nego sto ste napustili prostore Bosne. NIKADA!
Apsolutno nemam nista protiv da turci organiziraju trku ,ali povod je sporan!Nategnuta prica o Gulenu, pucu, obrani demokracije (od erdogana, ha, ha)!Erdogan je iskoristio priliku da tisuce protivnika, novinara pa i bih drzavljana ,spremi u zatvor!Sta ako erdogan popusi na iducim izborima?Hoce li novi predsjednik mati razumijevanja za "vjecnu" ljubav bosnjaka i erdogana (svodi se na uvlacenje u pakas)!Nobelovca i vrh pisca Pamuka ste ponizili!
Grad u kojem se gradjani duse u smogu. Grad u kojem gradjani i studenti ne prave proteste. Nadam se da ce moje Sarajevo prebroditi sve ovo i opet postati centar multietnicnosti, razlicitosti i kulturni centar
Zahvaljujuci SDA Sarajevo je danas postalo to sto jeste. Grad jednog naroda, jedne vjere, grad dje ne smijes biti drugaciji.Zalosno je da je grad nekada najboljeg rock and rolla i festi postao grad u kojem ti pisu kaznu zbog pive u parku, grad u kojem vec 20 godina ne postoji bolji klub od Sloge. Grad u kojem ce premlatiti osobu jer sumnjaju da je peder. Grad u kojem je gradonacelnik Abdulah Skaka. Grad u kojem je redukcija normalna stvar.
ERDOGAN I DEMOKRACIJA:):):):) TO TREBA ZABRANITI!