Radnici protestuju, istrage teku
0
U Hidrogradnji sporno čak 45 miliona dolara?
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
radnici Hidrogradnje u Libiji zarađuju već 9 platu znaći od o2 mjeseca 2009 god je uplaćena plata i to u septembru mjesecu socijalno i penziono osiguranje nemaju jer im nije uplaćeno kao i u zemlji od2003 porodice iako su ocevi i muževi u libiji ne mogu se lijeciti ovo je uzas za firmu za radnike .a ekonomska kriza je tek stupila na scenu pocetkom ove godine.
Da je samo 45 miliona, taj lopovski menadžment pljačka Hidrogradnju već dugi niz godina ako ima ijedan pošten čovjek i prihvati se posla doći ćese do cifre od nekoliko stotina miliona eura pronevjere i pljačke. Dosta je samo uzeti imovinske listove menadžmenta pa će se lako doći do toga gdje su silni milioni, doduše svi su v.d. pa nisam siguran da li će odgovarati za taj kriminal....
@ neradnik lako je pricati, vidjeli bismo i tebe u istoj situaciji...kad sjede za kompjuterom i tipkaju komentare svi su jako pametni...ali valja zivjeti...neces ti doci i dati tu crkavicu tim jadnim ljudima i njihovoj djeci...
E jesu našli kome će se žaliti, Vahidu Heći najvećem ministru-grobaru ! Brate batine u ruke i komplet menadžment i nadzorni na koljena!
opet bi se radnici je.bali, ali da im ne udje. ne mogu se potpisati i rjesavati svoje probleme, nemaju m.uda javno je.bati majku bilo kome, pa sada ocekuju da dodje neko drugi i rijesi im probleme u vlastitoj kuci, da svoju crkavicu mogu i dalje zaradjivati i nastaviti biti gluhi na sve sto se desava oko njih? Neka, glasali ste, uzivajte.
lopovi...