Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj izjave: \", Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) BiH neugodno je iznenađena presudom Haaškog suda koje je sramotno niskom kaznom osudilo bivšeg načelnika glavnog stožera Armije R BiH generala Rasima Delića, stoji u saopštenju ove stranke u kojem se dalje navodi:\".... Pa gospodo (iz HDZ HB) vi ste krivi sto je taj sukob uopce zapoceo. Vama bi trebalo da se sudi. Da nije otpocet sukob sa Bosnjacima, nebi danas citali ovaj clanak. Vi (mislim na hercvegovacki lobi) (cast izuzetcima, da se ko ne bi osjecao uvrijedjenim) ste izdali Hrvate POsavine. Zasto je prodata Posavina? Zasto su povucene postrojbe iz Posavine? Gdje zive sada Hrvati posavine? Ko je zaradio na tome? Mislim da vam je bolje da cutite.
aj sve vam vase lopovsko, sta se javljate pred izbore?! nije trebalo ni 3 al sta ces..
Ukioliko je dokazano da su ovi civili ubijeni od pripadnika Armije RBiH, onda je odluka sasvim u redu. Jedna je stvar boriti se protiv naourazong neprijatelja, a potpuno druga ako se neko sveti nad neduznim civilima koji su izabrali da ostanu u RBiH, ali su ubijeni jer su bili \'pogresne\' vjeroispovijesti ili nacionalnosti. Gade mi se neki komentari ovdje gdje je izgleda u redu ubijati civile samo zato sto je to bila \'nasa armija\' --- onda nismo nista bolji od onih protiv kojih smo se borili.
Trebali su biti jaci dokazi. Kakvi dokazi i odbrana, takva i presuda. Jednostavno receno. Poz svim dobrim ljudima!
KK onda ne seri i ne trazi da se procesiraju ratni zlocini protiv vas i ne kukajte stalno da ste zrtve mater ti jebem balijsku.
123 potpis
pravi se nasli javljat,zbog njih smo se i zakrvili s bosnjacima umjesto da tjeramo zajedno gamad ...
TEMPLAR manje kazne,manje teritorija.ista stvar je bila sa vrlom malim kaznama Vukovarskoj trojci,Šljivančaninu i inima,pa se Kosovo odcijepilo. sve je politika
GENERALE opet si pobijedi o TKZrs= GENOCID sto se nisu bunili kad su oslobodili blaskica i SDA je tada bio neugodno iznenadzen pa nista tako i vama lopovi jedni
ma nek\'crknu dusmani. Generale, vratite se Vi nama kuci s Bozjom pomoci!
majku vam vašu izdajničku, sada ste se našli oglašavatii, da vam i to bude dio predizborne kampanje,kako vas nije stid...vi ste dopustili sve procese koji se vode protiv hrvata, i preko hrvatskih poginulih vojnika i hrvatskog zapovjedništva vi sada sjedite tu i grijete guzicu da bi mogli krasti kao i vaš jelavić i ostala izdajnička bagra! kakvo vas nije stid da se tako obraćate javnosti kada su upravo ti ljudi nad kojima je rasim delić i arimija bih počinili zločine, zaslužni što vi sada pljačkate hrvatski narod.... vi čuvate vaš interes a vaš je ineres novac!
to što se desilo ustašama i četnicima je poput bumeranga. zašto su uopšte počinjali rat? godinama planiraju kako da smaknu muslimane, pa kad im ne pođe za rukom, onda kuku-lele oni nekakve žrtve Generale, hvala ti što si nas branio i odbranio od ustaških i četničkih zvjeri