Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je bila "Slavna" sada ne bi trazili dozvolu. Vjerujem da kao civilni skup ne bi imali nikakvih problema sa dozvolom.
@gooUser1568441967 Pravo si rekao, Čuj sve slavne i viteške a ovamo heljp Nato heljp.
Slavna jest jer je odbranila Sarajevo -Zuc a ima gdje i na drinu doc u herojsko Goradze
A slavne brigade sve izgubili!!! Po čemu je slavna??
@chelsea999 Nek je slavna Fortina, botu. Ovo su heroji a ne vi zapadnjacke pudlice sa konakovicem na celu
Aganoviću radi nešto korisno. Evo postao si i VITEZ i SLAVAN a sada nas povratnike-sirotinju u Foču ostavi ČOVJEČE više na miru. Molim te....
Tako vam je kad rat nema pobjednika, svako goni svoje i to je to.
bitno da mogu četnički teroristi setat po visegradu. ko im nije dao , crko u teskim mukama dabogda
@Zdram Svoji na svome gospodare.
što vam rade nacionalističke skripte, mašala
ne ulazi se tako u focu vec kao i cetalji silom 1992 i zna se sta treba da se radi,oko za oko zub za zub.
Pokupovali stanove u Sarajevu, dobili najbolja radna mjesta po opstinama, kantonima, najvise ministara iu federaciji i BiH ima iz Istocne Bosne, najviše direktorskih mjesta, najviše onih koji su privatizovali firme po Sarajevu, Tuzli, Zenici, Visok9m su iz Istocne Bosne.
slavna je jebal smo cetnck majku
Genocidni zlocinacki troprstaski krvnicki divljacki teroristicki mitomanski sirotinjski agresorski incestoidni narod, pokusava svim naporima zaustaviti ono sto citav svijet zna i ono cega se nikada nece oprati do kraja postojanja. Nasi generali ponosno hodaju, o vasim se vec u svijetu zna ko su i sta su ti teroristi. Nema potrebe za polemiku :)
Ja mislim da ce Istocnu Bosnu najprije da nasele vukovi. 🐺
Bosna je najvise napredovala kad je bila u Jugoslaviji i mozda jos samo u vreme Kulina Bana, imala je nekakav prosperitet, kako ekonomski tako i demografski. Po nekim statistikama, da je ostala u Jugoslaviji, imala bi vise stanovnika od Hrvatske, posto je sa Hrvatskom po povrsini izjednacena vec, ali eto raspad Jugoslavije neminovno je doveo i do ovakvog stanja u Bosni, jedno je vezano za drugo.
a dodik u Bihacu svake godine obilazi garavice?!
Da se ne lazemo...da li bi bilo dozvoljeno udruzenju boraca bilo koje brigade vrs da dodje igdje i napravi pomen bilo kome? Ne bi...A i svakako je vrijeme da se tome posvete udruzenja bez borackog i politickog predznaka...zaboravljati ne treba niko ali bi to konacno malo ljude rasteretilo ratnog bremena.
Ono kad srbujes po Sarajevskim portalima i mislis da si erojcina a u stvari mali jad ispunjen mrznjom ,dok ti svetu zemlju vucic prodaje ti se furas da si patriota al na kliksu... 😂😂