Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj u Sarajevu 79. testiranih. Pa koja sramota. Pa ja ne znam kako im nije neugodno objaviti ovo...
Gledaj kako se Bake i 99% SDA pogubio za bolest, a mozes misliti za rat sta bi bilo
Ovo je sada vrijeme za tekice, kao i Kinezi sto su uzeli tekicu i pisali ko im je dosao kada su oni bili na koljenima, tj. ko im je pravi prijatelj, e tako i narod moze da vidi sada pa nek donosi bolje odluke na izborima
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
05.03. prvi slučaj korone u BiH, 25.03. u kantonu Sarajevo testirano 80 ljudi, znači 4 osobe dnevno, pa koga testirate Fadila 4 puta dnevno
U Hrvatskoj toliko testiranja samo u zadnja 24 sata
U FBiH ima mnogo više zaraženih. Sistematsko netestiranje je razlog ovako malog broja registrovanih. Vladama palac dole.
Mjere ograničavanja kretanja su dale dobre rezultate. Nepoštivanje mjera i peporuka od strane zonjagu je tamna strana BiH.
Vidi TZ sto se testira !Hvala Bogu nema zaraženih.
FOOODILE GNJIDO JEDNA, podnesi ostavku... zbog nespremnosti tvoje vlade i zbog krsenja zakona koje si sam donio
Gledaj sta je drzava prosperiteta Gracanica - Lukavac - Tuzla - Zvornik - Kladanj - Olovo i nazad.
U najmnogoljudnijem i najfrekventnijem kantonu (KS) sa oko 450 000 stanovnika, testirano 79 osoba!!! Naravno da se ne trebaju ili ne mogu svi testirati, ali da su testirali 1% stanovništva, a najmanje toliko se javilo doktorima sa nekim od simptoma, trebalo je biti oko 4500 testiranih! I kažu, oni ulažu nadljudske napore, bore se, a budale ima aplaudiraju! Za šta aplauzi, za nerad i uhljebe!?
ispravka, najmnogoljudniji kanton je Tuzlanski. A sve ostalo se slazem s tobom.
Džaba i testovi kad lijeka nema.Mi od ovoga ne mozemo pobjeći.Dobro,dobili bi stvaran broj oboljelih,koji bi bio ogroman, a mi onda trazili za sve izolaciju negdje,nastao bi haus.Veliki broj bi nas samovoljno potrčao iz straha doktorima ne postujuci izolaciju.Doslo bi do raspada svega u roku par dana, a vlada se upravo toga boji,opšte panike.Većinu nas neče zaobići,ali oni vjerovatno svjesno lažu da ne bi doslo do raspada sistema,a vidi se da se ne mogu nositi ni sa ovom situacijom.
Norvezani jednom masinom testiraju 2800 ljudi na dan a kod nas dolazi najmodernija europska tehnologija,100 testova na dan....
Dakle na 79 testiranih u Kantonu Sa, imamo cak 9 pozitivnih.... Sta bi bilo da smo testirali npr nas 50.000....bruka i sramota. Jesu li i za sta sposobni.. Novinari su krivi, zvao sam ih, pisao mailove.. Klix podrzava vladajucu stranku, valjda im nije dovoljno sto ce milione uzeti na klikovima za ovaj mjesec. Razocarali su me novinari. Dono dna.
Ovima sto su zaduzeni da sprovode testiranje a odbijaju od srca zelim da njihove majke i ocevi budu jedni od mnogih koji ce da zaplate glavom !
ma nas ima najmanje 2000 zarazenih do sad, cuj 520 testiranih, a od pocetka korone u BiH uslo 250 000 ljudi
Bog me ubio ako u BiH u ovom trenutku nema najmanje 3000 zaraženih. Pa 30% testiranih nam je pozitivno. Znam čovjeka koji je prebolovao u izolaciji bez da je uopšte testiran.
Drumovi odose a jaaa osta... bacicu se saaaa mosta bacicu se saaaa mosta ..... virusa mii dostaaaasa idemo tornjaci i tri i cetri eeeeeeeeee eeeeeeeej.. ....
Ja ne znam sto se svijet iz TK ne buni. Cim su se u Sarajevu pobunili, u roku od 24 sata su iscackali tri zarazena