Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stolac: U škole po hrvatskom programu upisano 9, a u one po bošnjačkom 39 učenika.
A ko to zeli zivjeti u toj rupi ?
ko voli ovu zemlju u svakom će gradu otkriti nešto lijepo. Bos.Novi je prelijep mali gradić gdje se spajaju Una i Sana.a ti taj grad vjerovatno ni na razglednici vidio nisi...
@čika mirza Bos Novi je bio fin dok je radila tvornica Sana, Lignosper, Hotel Una,zeljeznica.....a danas je slijepo crijevo BiH i prljava rupa iz koje svi bjeze. Jesam ata pogrijesio sad ???
I jos otislo 500-600 mladih. Za par godina motaj kablove i kljuc u bravu...
Slabo se jebu!!
@Cookie85 Nema bosnjaka da karaju vlahinje
Ioanko je previse nezaposlenih bolje da se manje radja da se ne povecava nezaposlenost.
nije do bos.novog do naroda je...slabo se jebuuuuu
mafiji na vlasti i jeste cilj rasljavanje i smanjenje stanovnistva
isto je i kod nas u federaciji u mnogim gradovima depopulcija totalna ali neka eno vam bakir i dodik i ostali politicari..njihove porodice se mnoze i sire, potomaka na sve strane samo siju djecu a vi kopnite ime vam se zatire i prezime bolje i ne zasluzujete kad ste telad.
Izumirre sda populacija, to je dobro.. a koliko god novih dodje poboljsanje je.. kvalitet prije kvantiteta
Koliko ih se odselilo jos na zapad, bakiru i krimosima iz sda dovoljno Sarajevo, tu uvijek ima sta pljackati.
bila je to nekad fina carsija
Bosanski Novi je jako simpatična čaršijica.....malo je gradića u kojima dok šetate korzom totalni stranici vas ljubazno pozdravljaju.
A sto bi pravili teletabise i nove robove?
Zbog nepravde i promocije laznih vrijednosti ma djelu je pravi Holokausn nerodjene djece. Region je na vrhu Evrope po abortusima.
Pa kako će i biti kad im je vladika Kačavenda glavni zagonđija
Gdje gos srbi kolo vodo ovako ce da se zavrsava jednostavno je tako narod ne zeli fasizam i nacionalizam trazi se bolji zivot.... predlazem svim mladim ljudima da bjeze iz ove drzave
Dok su Bošnjaci živjeli u Srboslaviji populacija im se uvećala skoro 4 puta! 1921. godine broj Bošnjaka - 588.000, a 1991. godine broj Bošnjaka - 1.902.000. No onda je došao Alija i rekao kako su Bošnjaci ugroženi, i od tada svi odumiremo u ovoj Bosni napaćenoj.