Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ta stetocina zvana "Imigranti",ce nas kostati jako puno dok neko ne stane ovom u kraj. Jos samo pa da pocnu stanovnistvo masovno pljackat,mada te vec naveliko rade prosjacenjem svojim.,pa posle punih kesa alkohola iz marketa za prvi park.. Ponapijaju se pa pale i medusobno tuku.
@gooUser1591591104 Vile u sake i revolucija!
Svaki dan patroliraju po dvojica trojica i izvidjaju imal gdje kakva kuca napustena ili da nikoga trenutno nema...bagra vojno sposobna,nigdje djece,zena i starijih.Sve to treba istjerati iz zemlje.
Policija sumnja. Tipicno za njih. Dok oni sumnjaju migranti rade sta hoce. Jaoo jake nam milicije. Da je to ona prije milicija. Pa njih ne bi sad ni bilo u Bihacu ni jednog
Ja sam u zadnje vrijeme svaki dan u nekom konfliktu s migrantima, ili prelazi preko crvenog, ulaze u dvorište,.. Ne znam... Nece dobro izaci... Bihac su preplavili pizda im materina
@nelacahib pušku s tavana i pucaj po stoci!
Izvrsiti popravku i fakturu poslati ministru za sigurnost i seksi turizam g. Cikoticu. Vjerovatno u prospektima turistickih aranzmana koji idu preko ovog ministarstva pise da turisti kao atrakcije mogu koristiti paljevine kuca, premlacivanje i pljackanje domaceg stanovnistva i sl. pa se isti stoga i odlucuju da dodju kod nas a ne da idu na plivanje, ronjenje, paraglajding i sl.
USK planira odcjepljenje i priključenje ili Hrvatskoj ili Republici Srpskoj.
@Gelecek kome, HR ili RS? Odlučite se
Ja i?
veznikn 13sto slovo abecede
To oni u znak zahvalnosti što su je koristili. Sto nacija, sto običaja, čitao sam da im je to običaj tamo,hehe.
ma tjeraj to vise iz drzave,kome ih cuvate..
Neka malo......
El'hamdulillah, to su nasa braca moooslimoooooni iz Pakistana i Afghanistana, mash'Allah!
Ma da, za sve su krivi migranti. Dok njih nije bilo nista se nije palilo, kralo, razbijalo. Mogao si da ostavis sve otvoreno i otkljucano nebi niko dirao.
Izgleda da će se i ovdje u baraž
Dobro vatrogasci išta ugase sa ovakvim vozilima
Vatrogasna vozila stara 30 godina, drzava ne radi nista po tom pitanju. Sve se gura u Sarajevo kao da centar svijeta. Protjerati ove neradnike i sljam od ljudi vec jednom. Dzaferovicu ovo je sve tvoje maslo, vodi ih sebi, ti si ih i doveo.