Sastanak parlamentaraca
0
"U BiH vlada stanje popriličnog beznađa"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehehhehe.. kako prava SISA zna kome se obracam pa reaguje odmah.. :) a mama ti placa uredno da je karam..kako sve ti znas, hehehehe... a placa i za pushenje, i to znas, :)
Sastanku na Jahorini prisustvovali su i članovi Kolegija Predstavničkog doma parlamenta BiH Milorad Živković i Niko Lozančić, potpredsjednici Narodne skupštine RS-a Nada Tešanović i Šefket Hafizović i potpredsjednici Predstavničkog doma Federalnog parlamenta Marinko Ćavara i Vesna Saradžić. Ovi beli nisu znali skijati pa su se zabili u kafanu ! Ostali su promovisali ljepote Jahorine , naravno o našem trošku ! Predlažem slijedeču lokaciju da bude u pojasu gaze kad se Izraelci odluče malo vježbati gadžanje !!!
Kod Jeremyja vlada poprilicno beznadje kad nikome ne popushi dva dana!
tri parlamenta????? ovo je ko alija kad je pristao da pregovara sa karadjicem, a nije moRoo....
Dajte da i ja odem jedno 10 dana na Jahorinu , pa onda vama parlamentarcima da kažem gonite se u tri................
Jeremy, \'ajde reci nam kol\'ko naplacujes shiptarima da te karaju u pakshu!
iznad komentar je upucen bolesniku pod nickom @jebim, na_ebem mu se mamice mile.. a ne ovom gore, koji ima nick @sisa i koji je prvi ostavio komentar... al\' zna to prava sisa na koga se odnosi, zar ne, siso? :p
@ SISA: smrdo, jeremy nije uopste tu gdje ti truhnes.. jade jadni. tako da mi puca k.... sto ti nemas ni za hljeba. a mamu ti tucam u pakshu, to je fakt! :)) vazda donese vazelina tigrica. selam ces joj ! :)
Naredni sastanak parlamentaraca iz BiH bit će održan prije ljetnih pauza. Netrebate žuriti. Još malo pa će godišnji odmori i velike vrućine. A ko je vidio da se po takvim vrućinama nešto radi. A ako se i nestigne prije godišnjih odmora, možda će se stići do novogodišnjih (2010) praznika. Blago nama.
Jeremy se uopste ne sekira. Kara se u pakshu svaki dan!
Dojite kitu depresivci,ne sekiraju se gradjani bash toliko koliko vi mislite:)