Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najgori su ovi sto zovu na telefon, smoriše
Valja li jastuk?
Mene su smarali iz banke, nude kredite, kreditne kartice, najgore sto ne mozes nista progovoriti, kad se javim odmah opali kao iz rafala, rijesio sam ih se tako sto sam memorisao njihov broj i stavio blokadu poziva s tog broja. Za vecere i jastuke kazem samo ne zanima me.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad mi ga zakači za brisač tačno bih mu ga zakačio pod očni kapak!
U njemackoj fino pise da je zabranjeno!Ako neko ubaci odmah u firnu sto se reklamira ide komunalna inapekcija!Takode je zabranjeno zvati telefonom!
JYSK je najgori. svaki drugi dan, novi katalog. mora da imaju vlastitu stampariju pa im se isplati. kako sam skonto, najvecu korist od letaka i kataloga imaju mladi. nakupe pa sjede na njima dok se fataju ili duvaju po haustorima.
"svaka neželjena radnja ili pritisak na potrošača i njegovu odluku smatra agresivnom poslovnom praksom i kažnjiva je po Zakonu te je važno da građani budu upoznati šta trebaju učiniti i kome se obratiti." Pa lijepo, što nam ne reče kome prijaviti, već piše trebamo se obratiti trgovačko društvu. A tamo će vas pebacivati od telefona do telefona. Kada je nekada davno iglasan zakon, sada već zaboravljen, čini mi se da je propisana kazna bila 800 KM. Izračunajte broj ulaza u koje Konzum, Bingo, Jysk, dm stavljaju kataloge X 800 KM...
Kad vas "ljubazna dama" maltretira preko telefona pozivima na prezentacije i sl. samo je pitajte "da li si ga ikad osjetila u sebi". Obično prekinu bez riječi.
Znaci lako se zbune i odustanu!
osim telemarketinga, meni ne smetaju
Masovna grobnica Jakarina kosa: Pronađena 622 skeletna ostatka i dva kompletna tijela
A jesu dosadni sto zovi i reklamiraju proizvod besplatna vecera i sl. Jednom ljubazno odbijem,drugi put,a treci kad ugledam na tel. 051/053/055 pozivne samo im dignem slusalicu da halo-kaju. A ovi sa letcima razvalise sanducad i poderase racune, ne mogu racune da izvadim od letaka i reklama. Jedni dzaba trose vrijeme i nabijaju tel. a drugi zali boze papira i tolikog otpada.
Nema vise onog Srbina sto mi je na vrata dolazio prije rata sa dvije kante i prodavao kajmak.
Ču prije rata, pa koliko je tebi godina kad si upravljao s kajmakom i lovom?
Dovoljno!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ja to odmah u stari papir
Joj volim te telefonske kontakte, fino se ispričamo, dodamo se na Fb poslije. Šta volimo i ne volimo. Družimo se. Kulturni neki ljudi. Iskreni. Malo tvrdoglavi, čak naporni, ali sve za prijatelja.
...oni se brinu za tebe. a ti nezafalna :)
Taka mi narav :) Brinu se oni, brinem ja. Svi brinemo. Ukinuću telefon, najbolje. Za sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Meni je veca briga sto buse po vazdan u zgradama ruse bez staticara po neboderima a niko to ne sankcionise, subota nedelja ko da kucnog reda i policije nema.
...10duša, 20 "arhitekata"...skup način da od pristojnog stana načiniš lakrdiju prepunu sobičaka o cca 3 m2.
SMF - Noseći zid Youtubaj
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
tekst bez veze , postoji zakon koji omogućava da prijavite da u svom poštanskom sandučetu imate reklamni materijal, samo se obratite inspekciji -komunalnoj jer po postojećem zakonu samo bh pošta- poštar ima pravo da vam u vaše pošt. sanduče ubaci reklamni materijal . svi ostali nemaju to pravo i mogu vam reći da kazne za onog ko se reklamira na taj način nisu male.
...reklame iz sandučeta samo preselim do koša za otpatke. call teroriste ukinem nakon 3 izgovorene. materi pa "reklamiraj".
call teroristi, dobro si him dao naziv :D
...ja bi se rado namjenski nejavio, al j­ebeni telefon zvrči li, zvrči. a brojevi su "skriveni", nisu ni advertajz teroristi od juče.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
u mene komsija ima pasce, pa se ja ne mogu odbraniti od njegovog oglasavanja i zavijanja, pa ja ujutro ne moram alarm navijati za posao
prosjecan komentar prije citanja kliksovog teksta u clanku :))
...taki su najbolji. članak o hortenzijama a komentar o "das software" :))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)