Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Travnicki univerzitet je na 2040. mjestu al u Bosni
@ddream Koja smijurija. Eto sada treba da nas to utjesi sto i corava koka ubode zrno. Sve je u kvalitetu nastavnog osoblja, planskom i profesionalnom pristupu rada bez uplitanja politike. Ovo nabrojeno je za nase kvaziuniverzitete misaina imenica.
Travnički univerzitet je na trecem mjestu ali u Travniku, bez obzira imaju li prvo i drugo 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad vidim kako rade univerziteti po Sloveniji i kakve metode imaju bude me stid gdje i kako studiramo mi ovdje. Strasno.
Da znate još, moji dragi BOšnjani, nijedan turski fakultet nije među top 300 u svijetu... niti ima koji arapski...
Rektor UNSA- niko ga u svijetu ne zna: 90 citata Prorektor za naučnoistraživački rad: 21 citat Treba li još nešto!?
to su funkcije gdje se lova drma...i tu nikad neće zasjest ugledan čovjek
Šta je tu neobično!? UNSA konstantno pada. I za taj pad kvaliteta uopće nisu krivi privatni Univerziteti. Kriva je politika koja odabere nesposobnog rektora (90 citata!) i prorektora za naučnoistraživački rad koji ima 21 citat! Ko je u svijetu čuo za Škrijelja? U svakoj normalnoj zemlji, rektor Univerziteta čiji rejting pada dvije godine za redom dao bi ostavku. Ali ne u BiH! U BiH on sebi dovodi vrhunskog stručnjaka za naučno-istraživački rad (sa 21 citatom!).
jos kad bi se odvojili etf, masinstvo gradjevina od unsa kao tehnicki univerzitet, usli bi mozda u 1000
A univerzitet u centrali SDA je u top 10. Uhljebljavanje zagarantovano...
62 fakulteta, aferim. CUNAMI DIPLOMA. :))
fuj
opet .. razni profersori sociologije, politologije, prava, ljuckih prava.. seru po travniku.. lijece komplekse.. ni vasa skola nije nista bolja
Necete se uhljebit.. dzaba ponizavate travnik.. manje ste korisni nego zanatlije
Ovo nije tacno. Ovi što završe Kiseljak, Sokolac i Travnik oni su najpametniji. Uzmi mu mobilni i on glup a ovako je Anjštajn smiješan šta sve znaju.
Hehehe. Obrazovnu politiku kroji Fahrudin Radoncic, ne zna se da li ima srednju i ako je zavrsio koju je zavrsio, fakultetsko obrazovanje za nastavnika likovnog u Podgorici i to sa skoro pa minimalnim prosjekom ocjena. Milorad Dodik srednja skola za preradu mesa (mesar). I da ne nabrajam dalje. I sta ce takvi likovi i napraviti nego Travnike i sl. Esed Radeljas, nekada koalicioni partner SDA, a i sada u Gorazdu, je zavrsio skolu vjerovali ili ne na SOKOCU.
al smo zato najpametniji....majstori za sve :)
http://depo.ba/clanak/127908/ko-su-novi-ministri-u-vladi-kantona-sarajevo-procitajte-njihove-biografije Pogledati biografiju ministra saobraćaja.
Ma zar je bitno na kojem je mjestu rangiran, ako se u Travniku školuju "najbolji" kadrovi za javne firme i državnu službu.
Skolstvo nula
Taman da se neko i nađe uvrijeđen, većina ovih privatnih fakulteta nije nivo ni nekih srednjih škola. Radim s ljudima koji su završavali takve fakultete i znam šta govorim. Dno dna. Ne prođe puno vrenema, a čovjek direktor ili ministar. Katastrofa, tome se mora stati u kraj, jer ode sve u neku stvar.