Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo vec dokazano glup narod.
Moze se to prevest i napisat da je propao pokusaj gradjanske drzave, na nacin kako je zamisljaju pojedini carsijaneri
Propala je sansa za ovu drzavu da izadje iz mraka u kom se nalazi vec 15 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Komšić je skoro riješio pitanje BIH kao države. Još ovaj mandat i završit će svoj cilj, a to je da s_ebe dtžavu.
Bošnjo je zaslužii zajedno sa uzepe i genocidašima da čim prije treba napustiti teren i uputit se na put zapada.
Izbori su pokazali da se o vama samo mogu pričati vicevi..
Definicija gluposti je raditi istu stvar, a očekivati drugačiji ishod. Pričate o promjenama a dali ste povjerenje istim ljudima.
Zakon je pobijedio samo djelomično jer je BiH po Ustavu država 3 konstitutivna naroda. Nažalost, zakon je opet pogažen u izboru članova predsjedništva, treba tražiti zaštitu na Međunarodnom sudu pravde.
U BiH je pobjedio koncept autokratije u donosu na demokratiju. Dodik je demokratski i fer izabran taman koliko i Putin.
Kako pravite lazni narativ...ccc A sta, SPD i ostali NISU???!!! Bosnjacke stranke? Koliki procenat clanstva istih nije Bosnjacki? Bolan, najveci razlog zasto nikad nece biti gradjanske je ovo podmetanje kukavicjeg jajeta drugim, sta kao Srbi i Hrvati su glupi? Popusice tu pricu?
Sloboda radnicima-Zatvor domacim izdajnicima, stranim placenicima i liderima protektorata BiH 💪💪💪
Vi u RS ste stvarno nenormalni ako dopustite ovom mafijašu da pokrade vaše izbore.
Koncept svakog bošnjaka političara je građanska država. O čemu vi? Što izjednačavate?
BiH treba ukinuti...ovaj narod ne zasluzuje da ima ista svoje,ovaj narod treba nestat
Nisu problem narodi vec oni koji ih dijele!!!
Ovdje u BiH umjesto da izbori bolje donesu ovdje se još vise zakuha.Tako će biti sve dok se elektronski ne glasa.Opet je narod u rs žestoko pokraden
Svako ko je mislio drugačije je dalabu i to naivna najveće vrste
Treba zabraniti tz..Multnietnickim strankama da utimaju samo jedno biracko tjelo..ako nisu..ustanju pridobiti birace svih onda oduzeti mandat..npr..NS..uzima samo Bosnjacke glasove a radi na stetu istih kao u slucaju Mostara..
Najveći problem kod glasanja je decenijama isti.Kad skontam da mi neko može popuniti dokumente umjesto mene i manipulisati njima uhvati me jeza.Najvažniji zadatak budućih vlasti je da uklone sa spiskova glasača umrle osobe (morbidno da ne može gore),a to se neće desiti dok se ne izvrši novi popis stanovništva.V.P. mora to rješiti na prvom mjestu u budućem periodu inače smo propali ko stari kauč.