Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad budu gladovali, jest će zastave... Ljudi idu u svemir, postižu naučna dostignuća, a ovi ne miču iz mjesta... Da se vratiš prije 100 godina i danas, i pogledaš ih, ništa postigli nisu... Samo se hrane nacionalizmom. Tugy, plaky...
@fbUser1589180970 Kakve usrane sreće trebaš biti i roditi se na Balkanu.Nevjerovatno.
Dobicete odgovor iz dubine ukrajinske dushe
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vakat je da ih opet Ameri bombarduju. Kad god je neka turbulencija u svijetu, bombardovanje vlahadije je rijesenje. Dokazano.
@fantasma Eto dobri Bosnjo bi da Meri bombarduju Srbe jer su okacili transparent. Zasto ne dodjete sami da nas bombardujete?
To vam je isto da ste podrzavali Kosovo da se osamostali.Podrzavate Donbas da bude Rusija, tako ce .Kosovo biti Albanija.
Samo se etiketirajte..davno ste se stavili na pogresnu stranu
A zasto ne idete u Rusiju da zivite kad vam je vec toliko draga i podrzavate je, vec ste se rasporedili po Austriji, Njemackoj, Svicarkoj...
Da li ima makar ovdje u komentarima, kakav normalan Srbin, da ne mrziiii ostale, da mu rat nije non stop u mislima.......
Hahaha ja debila braco draga
Nama su krali u ratu frižidere, šporete, televizore, video rikordere pa čak i prekidače i utičnice, a njima odu i pokradu ikone. Izgleda da se staro potrošilo pa sada treba ići u novu hajdučiju.
Glupani. Ovo prkosenje i inacenje nista dobro ne moze da donese srpskom narodu. Samo nasima koji mahom rade po zapadnoj evropi i americi moze otezati zivot, a Duduk neka se zapita odakle se najvise salju novci za penzionere i ostalu familiju u RS. Seljacina ortodoksna.
Genocidasi i dalje se prikazuju svijetu da su ljudski izrod i otpad. Nista novo, a pobjegose u zemlje EU prvom prilikom, niko jos ne ide u rusiju ds radi i zivi.
Tako isto podržite Albance sa Kosova. Isti je metod ocjepljenja.
Nije to isto kosovo je imalo auronomiju došao je milošević na vlast dalji tok stvari je svima poznat
Kosovo je imalo autonomiju
Hajmo sad na vijecnici podrska ukrajini u kontru
Oni bi bili iz govno samo da prkose istini
Agresori i jedni i drugi
Sa kim mi dijelimo zrak i državu.. Kaze dogovorite se. Ma pustite nas da riješimo puškama i dogovorimo se tako
tacno zaostao narod nema veze je li rus ili ukrajinac u pravu samo neka je kontra cijeloga svijeta,rus mu nista nije nikad dao a evropa i pare i poslove i nikome na pamet ne pada ode da radi u veliku rusiju....cinizam i dvolicnost
hahahahahahahhaah