Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzlanski političari su teške seljačine!!! Za lošu infrastrukturu su najviše oni krivi pa onda političko Sarajevo.
Samo Bingo uplati 300+ miliona u porezima
Lezi hljebe da te jedem
E hajvanu od ministra sve proizvodni pogoni.
Zato se jadni radnik zaklinje ; Hljeba mi ; a bidzetlije ; Dabogda se ne makli odavde ;.
Još danam je malo love od akciza da napravimo neku cestu a ne samo bakirov pašaluk i draganov ustašluk gdje bi nam bio kraj
Ponovio sam više puta. Država ako da platu 1000 km min se kroz osnobni pdv vrati 170 km tako da je 1000 km plate košta 830 min. Gdje su doprinosi za zdravstvo, pio, porez na platu koji opet pune tu istu kasu. U prijevodu na plate budžetskih korisnika ode max do 200 mil. Kad sabereš što se vrati.
Šta uradi rat od Tuzle nedo bog nikom ,sve goli seljak u klupi TK vidi njuški.
Toliki budžet u TK, a UKC Tuzla se raspada i odvojena su minimalna sredstva...vjerovatno znaju da će izgubiti na sudu i da će UKC Tuzla u ruke FBiH, pa su uhljebili svoj SDA-DF kadar (200 radnih mjesta trenutno uhljebljuju + ljekari od ove godine SDA-DF moćnika), a poslije neka FBiH rješava dalje situaciju....podmuklo.
Vidi paraziti da soucajno ne otvorite neku fabriku.
Pa naravno da je najveci budzet kad najvise privatnih firmi ima Tk…
nikad gora vlada. na smetljiste na sljedecim izborima
Suti, dobri su oni kakvi su ovi u HNK. Ministri stede a plata 5 milja.
Zahvalite se gradjanima Sarajeva. Zbog famozno pondera ili kako se zove. Prozivati ljude iz Srebrenice, a nada ti se pomoci gradjana Sarajeva treba se zahvaliti mislim
Dangube. Sjede, a plata kapa za ne rad.
Sad budjetlije maste brkove , budjet i jeste sisa za uhljebu !
Ako analiziramo ko predstavlja Tk u državnim i federalnim institucijama lagano ćemo se zacrveniti od srama. J. Imamović, M. Kukić, E. Pirić... dno dna.
Kako se razvija TK od kad nema pondera za KS ,