Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta, sad su na domacem terenu..... obicne ulicarke
Šta su tržile to su i dobile. Daj Bože da im to bude pouka za život.
Jednoj idol Ceca ...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Legalizujte prostituciju i eto posla za njih.
ma nek otvore frizerski i nek rade kurvetine
Na Lašvansku petlju sa njima
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cakajte ljudi ,samo negativni komentari za te djevojcice.Pa i one su djeca,mora im se obezbijediti bar da zavrse srednju skolu.Ja ne opravdavam njihov postupak ali ipak se neko mora pozabaviti njima.Roditelji jesu zakazali ,prepustili su da im djecu odgaja ulica ali mislim da im ipak treba pruziti drugu priliku.Treba angazovati psihologe, naci nacina da im se pomogne i da se izvedu na pravi put.
Tačno, al' ko će to da plati, pitanje je. Ni ovo redovno se ne plaća kako treba, a kamoli neki posebi slučajevi.
Nek pruze sebi drugu priliku. Čisti WC dok ne zaradiš za školovanje i plaćaj privatno. Zašto bi država uzimala pare od mene i tebe da školuje ta bića.
Ne bih ih ni na ulicu, jer su gore od pasa lutalica, zatvorila bih ih negdje bez normalnih uvjeta za zivot. Ovakvima nista drugo ne pomaze.
Na žalost,živimo u društvu poremećenih vrijednosti,i brinemo se za delikvente ,a o žrtvi niko ništa.Šta je sa onom jadnom curicom koju su tri osobe "hrabro" opkolile,osjekle joj kosu,životinjski isponižavale i iscipelarile.Ove nasilnice ne moraju ostati na ulici.Druga je stvar da li one tamo pripadaju.Evo, npr.neka završe školu vanredno,kad se već ne znaju ponašati u grupi sa redovnim učenicima. A žao mi je što nisu i kamermana izbacili.Zaista šteta,jer je on zajedno sa njima sve to dogovarao i organizirao,a sve radi neke morbidne popularnosti.
I TREBAJU DA BUDU TAMO :)
njihove roditelje na kolac nabit
agresija kod omladine je posljedica nepravednosti sruštva u kojoj ta omladina raste. dovoljno je da pogledaju oko sebe i vidjet će se da agresivni ljudi, siledžije i lopovi žive na visokoj nozi, dok pošten svijet jedva sklapa kraj s krajem. često i rovare po kontejneru. nije se onda čuditi agresivnom ponašanju kod mladih, ono će biti sve češće i češće jer posla će biti sve manje, a ljutnje u ljudima sve više i više.
ja bih njih u neku porpavnu instituciju, gdje bi se ujedno i skolovale a i prevaspitale... uz redovnu kontrolu strucnih ljudi, u smislu kontrole bijesa, raditi sa njima i nekako pokusati izvesti na pravi put.. mislim da bi to bilo dobro rijesenje... i cini mi se da bi uspjelo... na nasilje ne mozes odgovoriti nasiljem.. to je kao ulje na vatru... trebalo bi pokusati od njih napraviti normalne osobe...
Nema.
gdje su roditelji te djece???? govna u zatvor odma!!!
OVE DEBELE SELJANCURE GORE OD ONE "KISLA MI JE GLOOOVA" ONA REVE OTTAC JE JEBO KURVANJSKI!GREBE TUKIJA ZUBIMA PRLJAVIM DOK GA PUSI!EEE ZENO RODILA SI CERKU KURVU JE BE SE ZA SMOKI!!!
99% komentara na ovaj članak su dno dna. Pazite da vas eho zla kojeg želite drugima, ne sačeka u nekom kutku budućnosti, kucajući na vaša vrata... A pri tome se većina vas deklariše kao vjernici... Koga vi varate?...
Slažem se da ima luđačkih komentara,ali ne znam na koji eho misliš.Pa šta je trebalo da se uradi.Kaznu su morali dobiti i to ozbiljnu.Svaka blaža kazna bi bila vjetar u jedra mnogim nasilnicima i gangovima da se raspomame.Mislim da se na ovakve brutalne napade mora adekvatno i odgovoriti.Na žalost nije to jedina škola koja ima slične probleme.Nasilje po školama ekspandira i mora se reagirati.Ja živim u blizini srednje škole i često gledam obračune grupa i grupica oba spola.I mogu primjetiti u većini slučajeva da se okršaji snimaju od strane "snimateljskih ekipa" koji su onda "glavne face" na društvenim mrežama.Vjernik sam i ne bojim se Boga za svoj stav,niti se osjećam krivim,niti da sam nekog prevario time što mislim da su ove nasilnice kažnjene kako spada.Ne glumim liberala kao i ti.I bojim se ,a i ti bi trebao/la,jer kad nasilje ekspandira kucaće oni i na tvoja i na moja vrata ne pitajući.A onda ćeš pitati za zakon i policiju...A onda,ti i tvoj liberalizam...pfff
E sada me slušaj vjerniče. Dakle ja sam nevjernica, ali nikada u životu nisam nekome poželila, da ga zadesi svo zlo ovog svijeta, ako napravi nešto loše, nego sam mu samo poželila da se popravi. A poznavala sam i lopove, ubice, kurve, narkomane, alkoholičare i nikada nikoga nisam osuđivala, nego ih tretirala kao ljude. Te tri djevojke su mlade i ako se pokaže želja i volja, one imaju dobru šansu da postanu kvalitetni članovi društvene zajednice, a većina komentatora i okoline, nije spremna prstom da makne, da spriječi ili ispravi štetu napravljenu ovakvim postupcima, ali jeste spremna da od iste te djece napravi teške delikvente i društveni šljam. Uz samo malo pažnje i nadzora, te mnogo priče, prvenstveno roditelja, to se ne bi ni dešavalo. Krivci su njihovi roditelji, a ispaštaju djeca. Usput, ja sam mama kojoj nije bio blam da "bane" svom sinu u društvo, da vidim šta rade, tako da znam o čemu govorim...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
najbolje je da im se dodijeli stipendija za srednju skolu, pa zatim i za fakultet. zasluzile su ! izborile su se sakama za tu stipendiju !
Kao da se najgori ljudski šljam našao da komentariše ovu vijest. Sve same vrhovne moralne sudije, koji bi da VJEŠAJU, PALE, SILUJU, JAVNO LINČUJU djevojke zbog međuvršnjačkog nasilja. Saberite malo misli prije nego šta napišete. Kaznu jsu zaslužile, niko normalan ih ne amnestira. Šteta je već napravljena ali nemojte je produbljivati. Na našim prostorima NOVČANA kazna je najučinkovitija a i ovo izbacivanje iz škole ne znači ništa ako se možeš upisati u drugu školu. Primjerna kazna bi bila i prekid školovanja na godinu dana. Nisu ni one počinile ratni zločin da ih sada javnost na ovaj način komentarima LINČUJE. Mlade su i treba im dati priliku da povratak u društvo. One koje društvo odbaci, život im postaje surov i često završe sa druge strane zakona.
Ma one su vec polozile maturu i stekle zvanje "pusacica qurtzova" treci dan, tako da je bespredmetno dalje gubiti vrijeme na ovakve rasprave.
prednost domaćeg terena.
PO VASEM STAROM BALIJSKOM OBICAJU IH UDATE I RJESENA STVAR. ONE SU VEC PRESLE 13 LETA I MOZE SE RECI MALO SU I STARE ZA VASE STANDARDE. A DA NI SLUCAJNO O UDAJI NJIH NE MORATE NISTA PITATI ONE SU ROBA KAO I KUPUS KROMPIR.NA TRZISTE I KO DA VISE.SPOJITE UGODNO S KORISNIM I SVE REGULARNO PO ISLAMSKIM OBICAJIMA.
Samo me zanima, čemu vrijeđanje na vjerskom, odnosno nacionalnom nivou...? Ni na jednoj djevojčici se ne vidi je li muslimanka, osim po imenu, ali odavno se već zna da ime ne govori o čovjekovoj vjeri... Druga stvar, ako sam uspjela zaključiti, o Islamu pojma nemaš, pa molit ću, svoje mržnje ispoljavaj negdje drugdje. Niko te ne dira, nikog ne diraj - najjeftinija usluga.
s.h.postovana. bilo bi fino da ovako reagujete kada vasi sunarodnici pisu da su srbi genocidan narod,da ih treba na vrbe u jame,novi jasenovac,klati,paliti ubijati.da se sa odusevljenjem docekuje svaka nesreca ili neuspjeh srbskog naroda.molim vas da kazete gdje ja to pozivam na mrznju,ubijanje i slicno.nije li na ovom portalu nedavno objavljeno da u iranu dozvoljavaju udaju djevojcica od 13 god i da je sve to u skladu sa islamom.ja samo komentarisem monstruoznosti i pedofiliju skrivenu iz vjere.i nikada ne pozivam na bilo koji oblik mrznje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)