PO VASEM STAROM BALIJSKOM OBICAJU IH UDATE I RJESENA STVAR. ONE SU VEC PRESLE 13 LETA I MOZE SE RECI MALO SU I STARE ZA VASE STANDARDE. A DA NI SLUCAJNO O UDAJI NJIH NE MORATE NISTA PITATI ONE SU ROBA KAO I KUPUS KROMPIR.NA TRZISTE I KO DA VISE.SPOJITE UGODNO S KORISNIM I SVE REGULARNO PO ISLAMSKIM OBICAJIMA.
Samo me zanima, čemu vrijeđanje na vjerskom, odnosno nacionalnom nivou...? Ni na jednoj djevojčici se ne vidi je li muslimanka, osim po imenu, ali odavno se već zna da ime ne govori o čovjekovoj vjeri... Druga stvar, ako sam uspjela zaključiti, o Islamu pojma nemaš, pa molit ću, svoje mržnje ispoljavaj negdje drugdje. Niko te ne dira, nikog ne diraj - najjeftinija usluga.
s.h.postovana. bilo bi fino da ovako reagujete kada vasi sunarodnici pisu da su srbi genocidan narod,da ih treba na vrbe u jame,novi jasenovac,klati,paliti ubijati.da se sa odusevljenjem docekuje svaka nesreca ili neuspjeh srbskog naroda.molim vas da kazete gdje ja to pozivam na mrznju,ubijanje i slicno.nije li na ovom portalu nedavno objavljeno da u iranu dozvoljavaju udaju djevojcica od 13 god i da je sve to u skladu sa islamom.ja samo komentarisem monstruoznosti i pedofiliju skrivenu iz vjere.i nikada ne pozivam na bilo koji oblik mrznje.
Prikaži sve komentare (140)