Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A staj sa optuznicom za ubistvom bosnjaka na ilidzi za vrijeme rata,prvo nju pa onda tu drugu ovom genocidasu i kriminalcu se treba sudit za zlocin protiv covjecnosti i udruzeni zlocinacki poduhvat..
Zare sta ti smeta u kometaru..
duhovito zara,duhovito. pitam se,da su u pitanju mrtvi srbi, koliko duhovit mozes biti? ko je krvavih ruku-neka odgovara.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako li ce na ovu vijest reagovati domaci fasisti predvodjeni SBB-om? Koliko se vidi iz medija, ovu vijest je izbacio njihov gebels iz Avaza. Fasisticka stoka.
a da popijes jedan apaurin ili lexilium ipak kutiju :)
Ko je izbacio, nevazno, vazno je to da ovaj zlocinac zavrsi u zatvoru, a ne kao sef najvece i najvaznije sigurnosne agencije BiH. Najvecu odgovornost za ovo snosi Zlatko Lagumdzija jer ovo smece srpsko je na celu SIPA zato da bi on mogao staviti svoje dupe u bosnjacku fotelju VM i ako nema izbornu podrsku Bosnjaka! ZLATKO LAGUMDZIJA GODINAMA TRGUJE SA BOSNJACKOM VLASCU NA TAJ NACIN DA DAJE CETNICIMA I USTASAMA NAJBOLJE USTUPKE U IME BOSNJAKA, KAKO BI ONI NJEGA POSTAVILI U NEKU BOSNJACKU FUNKCIJU PREGLASAVANJEM. ZATO I NJIMA I LAGUMDZIJI TREBA JEBAT MATER! INACE LAGUMDZIJA, KAKO TI JE KCERKA SRPKINJA U BEOGRADU I JE LI JE SRBIJANSKI KOS KORISTI KAO METODU UCJENE TEBE?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najjače je kad se spominje neki "Nezavisni" odbor.
Ovo je tako na mjestu, da mora biti neka fora.
Evo nam stigle ove vlaške (poturene) poturice. Kad napravite DNK analizu i shvatite da ste Turci original, od glave do pete, ispuhaćete k'o balon! Vidim tu i Mustafa došo, mer'aba Mustafa, š'a mai?! Jesi li se skoro čuo sa rodbinom u Turskoj?
E pošto su Turci pobijedili i na Marici 1371.godine i na Kosovu 1389.godine, uz učešće nekih tamo Brankovića, mi smo nažalost dobili vlahe, koje su Turci 1527.godine kao roblje doveli u Bosnu iz Rumunije i čije su žene jahali 500 godina (bez premca najduži porno-film na svijetu), a čiji si ti vlahu koji se kriješ iza pseudonima Mustafinog, potomak. Danas ima DNK i lahko se može sve provjeriti, samo je pitanje smiješ li ti to ili ne. Ima doduše još jedan način, puno jeftiniji od DNK analize, a to je pogledaj se u ogledalo. Ako vidiš svijetlu kosu, plave oči, znaj da si nekim čudom potomak Slovena, ako vidiš tamnu kosu i iste takve oči, znaj da imaš puno familije u Turskoj koja broji nekih 70-tak miliona stanovnika.
Tako priča samo onaj ko nema pojma o životu. Kako neko može biti poturčeni srbin, kad srbi nisu živjeli u Bosni? Jesi li ti normalan? I ja svašta pitam nakon gluposti koje si napisao. Jesi li ti čuo za Iliju Garašanina? Ako si čuo onda trebaš potražiti "Načertanije" u kojem Garašanin piše da:" U Bosni žive Bošnjaci muhamedanske, katoličke i pravoslavne vere". Možete vi lagati koliko hoćete - ali samo sebe, jer činjenice govore drugačije, istina boli, ali šta ćeš, tako ti je to u životu, nisi ti mogao birati kako ćeš se roditi, nije ti niko kriv što su te od malih nogu lagali, pa ti danas živiš u iluzijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vidi mu glave i sveti je jasno. Pravi poeta
Dok je fašista na vlasti tako će biti i dalje, očekivati je samo gore. Umjesto da odgovara za ratne zločine, ovaj vlaški genocidaš će biti procesuiran samo za nesavjestan rad u službi - i to ako se ne umiješa politika (a u šta se to kod nas korumpiraši ne miješaju)?! Šlag na tortu dođe kad se javi duduk i kaže kako zakon o korupciji ne može biti na državnom nivou i da to zadire u nadležnosti četniteta zvanog genocidna tvorevina srmdska. Kako će nešto što nikada nije bilo u nadležnosti četniteta preko noći to postati? Namjera je jasna - u republici smrdskoj će napraviti set zakona u vezi korupcije tako da od tog datuma do smaka svijeta niko i nikada neće biti procesuiran za korupciju, ali nije jasno kako može nešto što nije bilo u nadležnosti četniteta bez ikakve procedure odjednom to postati?!
POGLEDAJTE ZLOCINCA NA SLICI, NJEMU NA CELU PISE DA JE ZLOCINAC. OVAKVE IZ PREDSOTROZNOSTI TREBA LIKVIDIRATI KAO PSE NA ULICI, AKO NE, VEC CE NEKOG UBITI. OVO SU ZLOCINCI GENSKI, ONI ZLOCIN NOSE U GENIMA!
OVOG ZLOCINCA JE POSTAVIO ZLATKO LAGUMDZIJA NA CELO SIPA! TO JE BILA JEDAN MALI DIO CIJENE DA LAGUMDZIJA MOZE KAO MINISTAR INOSTRANIH POSLOVA TOKOM POSJETE BEOGRADU, POSJETITI SVOJU KCERKU KOJA TAMO ZIVI I KOJA SE OSJECA KAO SRPKINJA!
OVOG PSA LAKTASKE KRMECE GLAVE JOS NISU UHAPSILI?
Nema nedodirljivih a IZTEBEGOVIC, LAGUMDZIJA, NIKSIC KAD CE TA GOVNA NA RED DOĆI
CIM SE OSUDE DODIK, COVIC, SPIRIC, RADMANOVIC I EKIPA, NISTA SE NE BRINI, ONI IM DOLAZE PRAVITI DRUSTVO!
A TO JE NIKAD KOD NAS I TUŽILAŠTVO ČINE STRANAČKI SMRADOVI
Covjek za kojeg postoji osnovane sumnje da je ratni zlocinac bude na celu tako bitne institucije. To samo moze kod nas, apsurdistan, sve zbog toga sto nasi politicari prave razne ustupke srbima za rad licnih interesa.
Zlatko Lagumdzija, ovaj zlocinac je na celu SIPA zato sto Zlatko Lagumdzija ne smije izaci Bosnjacima na izbore, pa onda nakon izbora daje Srbima i Hrvatima ustupke kako bi zajahao na poziciju. Naravno Zlaja nece da kaze narodu da mu je kcerka Srpkinja cijelo vrijeme u Beogradu.
Tuzilastvo BiH Je Najveca Kurva Poslje Policije Sve je To Bakirovo!
Ti si skroz u krivu ...lupaš bez veze .... da znaš ono što svi znaju a to je čiji lobi vlada pravosuđem nebi ovako nešto odvalio !!!!
De reci ciji je majke ti kad si vec tako pametan ci je da nije Radoncicev jel ha?Dajte bolan nemojte gluposti valjat znase koje je razvijo Hobotnicu u posljednjih 20 i kusur godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Po ubrzanoj proceduri vec ce se u Junu 2034 odrzati prvo rociste :)
neka tuzilastvo procesuria semsudina mehmedovica zbog ratnih zlocina
hahha jeli sto je ispitivo odakle oruje cetnicima sto je pronadjeno kod njih i to prije pocetka rata,ili zbog 550 logora za srbe u Sarajevu hahahaha vi vise nevjerujete ni sta vi izjavite i napisete neg onako hlupate ko maskim po diviziji nek se nesto prabonja..
A svi smo bili za to da se ne salju specijalci na gladan narod, Ko god je poslao specijalce na demonstracijama prozivali smo ga po portalima