Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je 4 godine rade,više dosadilo ljudima
Sta se klosari preseravaju, kad je misle otvoriti, u septembru? Zasto nisu poslali vise radnika i to gofno zavrsili kad su vec tu pravili babama koje jedine zive tu, trake za odavajanje i sta ti ja znam po standardu autoceste.
Skinuo junf.
Načeo je baja
Test vožnju odradio 😂😂😂
Stiže li Role u Neum?
Covjek gospodin, ni brige ni pameti 😂. Salim se legendo nije do tebe
Kako se ova cesta zavrsila u predvidjenom roku a gradski autoput u Sarajevu grade 100 godina. Realno ovo je bitno 3 mjeseca u godini a gradski autoput 365 dana u godinu za pola miliona stanovnika. Al valja ugrozenim i majoriziranim ugodit.
Put je top urađen perfektno svaka čast vladi FBiH završeno reklo bi se u roku radilo se 24h svaka čast auto lebdi na ovom putu ljepota vozit se
Idi preko Stoca put je top
al tek ga rade
Da nije turista Schmidt to uradio? On svakako sve radi nelegalno hahahaaa
Ceka se Novalic i kompanija da se skupe za presjecanje vrpce.
Sta je sporno? Ja sam prolazio dok nije bilo ni Asvalta…
bas prave cirkus sa cestama naprave pet kilometara pa makadama toliko opet pet uradjenog pa jbt zavedi sve redom
Postoji 10 članaka koji govore da je dionica otvorena. Hoće li neko prestati da piše gluposti i napiše da li je dionica otvorena ili ne?
Otvoren je veliki dio ceste, nekih 5-6 km je stara uska cesta i opet se nastavlja ova nova :)
A to da urade u svojim zemljama sud vozacka i €
‘taš ti meni govoriti jel otvorena cesta…otvorena je kad ja kažem :)
Pa sto ne puste ako je zavrsena skroz dionica? I bez tehnickog prijema sigurnije sigurno nego dole po onom makadamu gdje se dva bicikla jedva mimoidju
Čeka fadil izbore, da kaže, evo ja napravio put