Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ružno je reći al baš je ružna. Hajd što je ružna, Vepar je za nju gospodin Bosanac.
Ma sta hoce ova Drazina stovateljka. Dodik je najrealniji politicar u BiH. A i sire.
Da nije rekla da je Draza Mihajlovic za nju heroj podrzao bi je ali kad vidim snimak na youtube u emisiji N1 televizije kako velica Drazu onda neka je Dodo pomete.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Za ovu je biljana plavsic mahatma gandi
Znači, ova Trivić misli da će dobiti neki politčki poen ako Dodika etiketira kao Hrvata? Haha... ova ne kuži da 80% Srba u BiH poštuje Hrvate i da s ovakvim etiketiranjem samo podiže Dodiku rejting, a sebe ukanaluje.
Nacionalista I jos ruzna zena????Zar moze gore? Te nemaju osjecaja ,osim mrznje !
Ti si veca srpkinja od baje. Tebi je cica draza uzor?! A neki si profesor! Nista posten svijet u entitetu rs nece sa tobom dobiti. Tipujem na vojina ne zavadja i ne laze narod!
Ko god tamo da pobijedi svi su isti nacionalisti do srži. Prvo što treba da se uradi poslije izbora je da se pokrene inicijativa izmjene imena tzv. rs-a radi diskriminacije ostalih naroda, pa onda lobirati po svijetu da se totalno ukine, ili ovako ili onako.
Uvijek izbjegavam temu nacionalisti, koja je sociološka kategorija a ne biološka, ali Dodik prezime je čisto hrvatsko. Zna se točno odakle potječe, rodbina su mu i tenisač Dodig, negdje se slovo kod matičara vremenom izmijenilo...
Ovo ona Dražina obozavateljica i negator genocida???
Plakati u RS:srpsko.za srpsku,u srpskoj,samo srpska itd...ima li iko u srpskoj s programom za narod i bolji život ili je dovoljno reći srpska?
Jeca će ga oderat.
Ti si gora od Miloradq,da se nelazemo . Veci nacionista
Drago mi je samo sto je nacepila Dodika, i to ovako.
Ma trivicko isti ste.
Takmičenje u ko ce kome najviše uvaliti a stoka sitnog zuba jedva čeka da proda svoj glas. Kakvi izbori??
Moj glas i glas moje porodice ide ovoj ženi. Idemo razvaliti ustašhku vlast u RS na čelu sa Dodigom iz Duvna i unukom ustašhkog kaplara Peje , Željkom Cvijanović.. Biće kmečanja u Škuthorlsndu, odnosno Zapadnih Rceggovnara...
Jeste u pravu si je.o ti ja katolibansku krmaču koja te okotila...
Pa čiji igrač je srbin ako nije ruski?
a i ti neznaš jesi li partizanka ili si četnikuša
Partizanka nije garant
Sa srbinom se može i mora naći zajednički jezik alisa ustašhkim smradovima i fašistima iz Zapadne Hercegovine i njihovim Dodigom nikad, samo to zapamtite...
@gooUser1651220544 O pa đesi ti fukaro ustašhka ??.. Pa gdje si ti je3o ti ja mater katolibansku i usmrdjelu...Nisam te vidio otkako sam ti sestru naguzio..