Komentari (324)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karadzic, Mladic najveci zlocinci poslije Hitlera na planeti. Sjeme im se zatrlo
Karadžić i Mladić su fašistoidni smradovi, ali ne treba umanjivati Hitlera, malo čitaj...
Mladiću se zatrlo davno.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Gledam sliku...i razmisljam, kakva zivotinja moras biti da uradis ovo.... izvinjenje svim pravim zivotinjama sto ih poredim tim monstrumima....
Dovoljno je biti Srbin
bilo je ovakvih scena na svim stranama...ne samo na jednoj...to nek vam je jasno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KOJA SU TO PAŠČAD OD NARODA!!! KOJI SU TO PRIMITIVCI !!! KOJI SU TO BIJEDNICI !!!! UBITI DIJETE NI KRIVO NI DUŽNO!!!! SAMO DA ZNATE !!!! SVE PAMTIMO!!! SVE SMO ZAPAMTILI!!! 1600 NEDUŽNO DJECE STE SRBADIJO UBILI NA OVAKAV NAČIN....!!!! PIČKICE JEDNE OD NARODA!!!
STA KAŽU (SRBI) KOJI RADE U SARAJEVU NA OVOME!!!! SRAM DA VAS BUDE SRBADIJO !!!
Ko god hoće ratovati, daBogda mu u kući bio
Prokleti neka su vijeke vijekova! Toliko su zla posijali da im se na Balkanu neće pisati dobro ako dopuste da dođe do rata. Ovo se ne zaboravlja i ne oprašta!
Što i Klix zna zavuć sublimacijsku poruku ispod poruke, a ustvari em kontraefektivna em pobudjuje nemire
Pokoj ti vječni andjele
Jao klixa, dijete alo, 94.ta, otvoreni komentari, ebeavam m od portira do mreznog admina, sram vas bilo
bgmi bice rata, fino nas podsjecaju sta su nam radili, tako sad kad opet cijene svega skoce ,ljudi bas nece vise moci zivjeti, sta drugo preostaje nego da se zapuca
I sa ratom i bez rata, mi smo poraženi narodi regije. Narod nam je dno dna po ponašanju, pohlepi, ciljevima, željama. To je ono najgore, što nemamo šta izgubit ali eto djeca nas drže da još uvijek za nešto se borimo, a i tu je mnoge briga.
Tako je, eto, nastajala Republika Srpska. Ovo su njeni temelji, njena baština.
Narode osvjesti se umjesto ovi slika udzi te u trag banko racuna na kojem vasi politicari kriju veliki novac .Posteno ga nisu zaradili ali vas neposteno guraju u prpast dabi sacuvali ono sve stosuvam oduzeli.
broj ubijenih civila sve govori, crveni krst je brojao: Bosnjaka 32 000 Srba 4 000 Hrvata 2 000 Brojevi su neumoljivi, vidi se ko je počinio najvise zlocina.
I to su oni sto kazu da su ugrozeni u Bosni i hoce da se odvoje. Dodik je samo nastavak iste politike koja je jos izuzetno snazna medju Srbima. Ma sta ima veze sto su ubijali zene i djecu, hajmo o ekonomiji i povezivanju kaze Vucic.
Ovo su temelji onog sto danas zovete Entitet Republika Srpska
Evropski desničari to podržavaju. ali na našu sreću te zemlje su uglavnom istočne Evrope. koga briga šta hoće